Šta je novo?

Pomoc oko izbora modela!!!

cegi

Slavan
Učlanjen(a)
26.11.2005
Poena
304
1. Nokia N900
2. Samsung i8000
3. Nokia E72
4. Samsung B7610
5. Samsung B7330

Ovo su modeli oko kojih se dvoumim.
Po redosledu sam i naveo i interesovanja, znaci ovi modeli su mi u igri sta mislite.
I na kraju ce prevagnuti vase glasanje koji model da kupim:)

Pozzzz

Evo ovako, Imam I8000 omniu i upgredovao sam je na winmobile 6.5, oficialni i telefon je bas dobar, sa ovim novim win6.5 dolazi igrica asphalt4, i bas je zanimljivo je igrad , isto je kao na iphoneu. Sve radi super, brzo otvara aplikacije, muzicki player sa muzikom od 4GB otvara u trenutku, pusta sve vrste vide, Wifi radi i uz pomoc njega koristim skype, koji isto radi odlicno, isto preko wifi-a idem na internet, Opera kao i IE rade isto tako bez greske. Sve u svemu mnogo mi je bolji od HTC Diamonda kojeg sam imao pre. A tu je i ogroman ekran. Sto se tice aplikacija ima ih mali milion. Baterija od kako sam ubacio ovaj novi Win 6.5 sa stalno ukljucenim Wifi , igranjem asphalta, sms, price na telefon od mozda nekih 20min, baterija je spala za jednu crtu a telefon je bez punjaca nekih skoro 24sata.

Instaliro skype na E71 exra radi, net ok, gogle pretrazivac.
Nije los uredaj sad tek vidim zasto je bip telefon godine.
Sad je polemika dali je N900 dorasto kvalitetu izrade.
Npr E72 je exra fon, kamera, video, organizer,iizrada.
sad je pitannje sta drugi modeli daju vise u odnosu na konkurente.
Imao sam jedno vreme slajdera i crklo je nesto nije se ispaltilo popravljati.
Iskustva sa Nokiom su mi pozitivna a imam i Samsung s svakako.:,,:

Pozz

Da sam ja na tvom mestu, ja bih uzeo N900. Ako vec imas novca i mozes da biras. Iako je to nov OS vrlo brzo ce se razviti applikacije za njega. Pogledaj npr HTC HERO kad je dosao na nase trziste uz VIP tarifne pakete, ljudi su bili skepticni dali da kupe ipak se android tek pojavio ali sad pogledaj na netu, na svakom nasem IT forumu imas teme posvecene tom telefunu. Tako ce i biti za N900.
Probi led.

Vrh Dno