Šta je novo?

Pomoc oko izbora misa

ArmoredSaint

Poštovan
Učlanjen(a)
25.07.2014
Poena
69
Pozdrav drustvo, i ja sam sad u dilemi i potrebno je da odlucim do 17h danas.
S obzirom da sam imao problema sa mrtvim "gamer" genius i MS Industrial misevima (preskakanje, brljanje optike), resio sam da se malo isprsim, odnosno uzmem nesto bolje.
Dva koja sam najvise merkao sam upravo danas nasao u svom gradu sto je dzekpot.
U pitanju su A4Tech XL-740K (oscar, sa zmijskom sarom) i XL-747H (sa paukom). Prvi je 2900 din, drugi 2750. Citao sam utiske korisnika o oba misa, 95 posto ih hvale, 5 posto ih kude.
Treci i cetvrti, najmanji favoriti, jesu A4tech v8m Bloody koji kosta 2300 din i gun3 v7m bloody koji kosta 3000, ali nisam nasao komentare korisnika kakvi su, mada mi i ne ulivaju poverenje.
Zeleo bih da cujem i vase misljenje pred konacnu odluku.
Hvala!

Ja imam XL-747H od 2009. i danas ga koristim. Najveca boljka mu je skrol koji se zaprlja, pa preskace ili ide na pogresnu stranu. Mene zezao, pa sam ga ocistio i evo radi odlicno vec godinu i nesto. Osim toga, nemam nekih vecih zamerki, dobar je mis.

Prvi ili poslednji, s tim da je moja VELIKA preporuka za prvi, koristio sam ga jedno 5,6 godina dok nije poceo da prepoznaje dvoklik umesto jednog klika. Savrseno mi je lezao u ruci.

EDIT: I to bas mislim na tu zmijsku saru a ne na pauka, "hrapavije je", pauk mi je nekako klizav.

Jedino ovde nisam gledao...moja greska :) Pazario sam 740k, prvi utisak je okej, ali ima i nekih manica, pa se razmisljam da li da ga zamenim za 748K koji sam slucajno video da je u prodaji a i jeftiniji je. Mane su te sto su klikovi odvojeno seceni i pri pomeranju misa se mrdaju i ne mogu reci da mi ne smeta to, ne stvara mi neki cvrst osecaj. Ne znam pre svega da li je isto i kod 747h i 748K s obzirom da su isto radjeni...
Da li je tako i kod tebe bilo keckec, ili kod tebe panzer na 747h?

Mrdalo se, mislio sam da je bio loš primerak :-D ipak, veoma lako sam progutao to jer je odličan. Mada je sad skup, ja sam ga tada platio 2k...*** kako se menja sve...

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno