koja bese cene za scythe?
ja trazim Infinity takodje, 50eur mi je previse posto treba da uzimam coolere za dva komap - to znaci 100eur. I meni bi bilo ok do 40eur a mislim da je tu negde i bila cena kad sam zvao Tehnikom..
ja imam P5B Deluxe + Chieftec DX-01 pa se nadam da moze da stane
ej pa kako Ladi Sonic??
Znas kako, pored toga koliko hladi bitan je i nivo buke koju pravi, dzaba ako neki kuler hladi bolje ako se pritom cuje kao traktor. Ne kazem da je to ovde slucaj posto ne znam ali i te stvari treba uzeti u obzir.
Ova dva tri dana u nazad meni procesor cvokoće na 27C pri 855 o/min u idle a u full load-u ide maximalno do 42C 1320 o/min. za 1600 dingera hladi dobro a ne čuje se , samo ne znam kvalitet kakav je , da li može realnih 15-20000 sati da izgura jer u specifikaciji piše lifetime 40.000hrs.
pozzz
Predraze, koje kuciste imas i sta imas od ventilatora i da li si na cooler stavljao neki ventilator? koju pastu si koristio?
Edit: videh chieftec a ostalo?
nisam neki strucnjak, ali rekao bih da su korektne, mada kolika ti je ambijentalna temperatura? ovih dana je nesto malo zahladnelo,... meni je temp sa 40 spala na ~30-31-32
to kazem jer se pitam kolika ce biti temp kod tebe kada opet otopli, ali i pasti treba malo vremena da da pun efekat, jos ako malo izravnas i ispoliras cooler i cpu...
jesu li temp idle ili load?
http://www.alcpu.com/CoreTemp/CoreTemp.zip
aj skini ovo pa reci koje su ti idle temp i full load MOLIM TE ! 🙂
🙂Polako ucim...kazem ovo je jos uvek novo za mene...al polako...vazno je da ovde ima od koga da se nauciE TO je vec druga prica 😉 Posto sam ja sve vreme kapirao da ti je idle 31, a load 41C pa mi je to delovalo pomalo suvise dobro za vazduh i 3.4ghz.
vazduh rula:hair:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari