Šta je novo?

pomoc oko izbora 17ice

DusaN

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
825
Sta mislite, da li je bolja kupovina samsung 753s ili hyundai b790+?

Potrebne su mi rezolucije 1024x768@min85Hz, ponekad 1280x1024 isto tako min 85hz. Cena im je ista tako da me zanima kvalitet doticnih monitora. Mada mi se po karakteristikama cini da je hyundai bolji.

btw posto imam ogranicen budzet nemojte da dodajete neke trece ili cetvrte posto bi i ja da imam para uzeo bar neki sony ili nec

hvala

Za Hyundai sam ja CUO kao super za te pare i sl. Ipak, Samsung je proverena stvar i preporucujem ti da uzmes njega. Sto se rezolucije tice, 1280x1024 u 85Hz ti nece dati monitor te klase. Mozda neki sa DynaFlat cevkom koji su loseg kvaliteta (samo skuplji modeli sa ovom cevkom valjaju, poput Samsung 757DFX-a). Svejedno, rad u toj rezoluciji na 17ici nije bas preporucljiv jer je sve nekako sitno. 1152X768 je mnogo realnije.

DusaN je napisao(la):
Sta mislite, da li je bolja kupovina samsung 753s ili hyundai b790+?

Potrebne su mi rezolucije 1024x768@min85Hz, ponekad 1280x1024 isto tako min 85hz. Cena im je ista tako da me zanima kvalitet doticnih monitora. Mada mi se po karakteristikama cini da je hyundai bolji.

btw posto imam ogranicen budzet nemojte da dodajete neke trece ili cetvrte posto bi i ja da imam para uzeo bar neki sony ili nec

hvala
Sto ne uzmes u obzir i neki dobar polovan ?

Re: Re: pomoc oko izbora 17ice

RamOne je napisao(la):
Sto ne uzmes u obzir i neki dobar polovan ?

Dobar polovan???
Zar i to postoji???
Ako je dobar zašto se onda prodaje???
A ako je "samo" star opet, šta ti vredi, kad neće još dugo...
Ako imaš mogućnosti uzimaj novo !!!boom

Re: Re: Re: pomoc oko izbora 17ice

TazDeVil je napisao(la):
Dobar polovan???
Zar i to postoji???
Ako je dobar zašto se onda prodaje???
A ako je "samo" star opet, šta ti vredi, kad neće još dugo...
Ako imaš mogućnosti uzimaj novo !!!boom
Da dobar vec koriscen, sta tu nije jasno ?
Naravno da postoji.
Verovatno da bi se uzelo nesto vece i skuplje!?
Naravno novo je uvek bolje ... ccc

Samsung 753s-najproverenija stvar

a ako smes da se upustis u polovne...
Ja sam u decembru uzeo Samsung 700p plus za 280 DEM (ima malu ogrebotinu na ekranu u desnom uglu) i za sada (da ne ureknem) super radi a za 753s je jos uvek ZMAJ.

E, hvala svima na odgovorima, hyundaia sam otpisao sa liste, a uzeo sam miro a17f95, a sto se tice polovnih prvi sam mislio tako nesto i bio na par mesta u gradu ali sve ok monitore su vec prodali a ono sto je ostalo mi se bas i nije svidelo tako nisam hteo da razmisljam, ipak je to macka u dzaku:)
Otisao sam u radnju i bukvalno dva sata sedeo ispred miroa i samsunga, probao sam ih oba kod njih na matroxu g200 i geforceu256 i miro ima, bar za mene, bolju sliku. I sada kod mene na Radeonu PCI 32SDR radi ko zmaj, a i ima garanciju 3 godine.
Jos jednom hvala i pozdravi

Vrh Dno