Šta je novo?

pomoc oko grafike?!

tihomir_pg_

Slavan
Učlanjen(a)
18.12.2006
Poena
319
ovako
planiram da kupim neku grafikcu karticu koja bi mogla solidno raditi na visti
nisam neki gamer tako da mi nesto prejako ne treba
e sad malo sam tu ogranicen jer imam agp slot na maticnoj
moja konfiguracija je sledeca

amd 2500+ burton 2.05 ghz
abit nf-7 s v 2.0(agp slot)
2 rama jedan 512 drugi 256
maxtor 80 gb
ati 9200 SE 64 MB 🙁:smash:

od vas ocekujem da mi predlozhite neku graficku koja bi solidno radila na visti a da nije mnogo skupa...tu do 80-90 € max

e i da napomenem da je min za vistu 128 mb grafike...

i recite mi dje se mozhe nac ta graficka i po kojoj cijeni
hvala unaprijed

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Pa, onda se neces bas usreciti u najboljem slucaju neki 6600AGP koji ti je tu negde oko 90e nov, ali nadam se da si potpuno svestan neisplativosti tog ulaganja...
Razmisli da bar potrazis neku polovnu komponentu sa garancijom.....

Mislim da bi se vecina ovde slozila sa mojom konstatacijom....

Baci pogled na www.pcberza.co.yu, tu ces naci poveci cenovnik novih komponenti sa adresom prodavnica...

Poslednja izmena:
Kako sta? Pa prihvatiti moj savet i izaci srecan iz cele price 😀😀😀

Nisam siguran da cje se ta konfa proslaviti sa Vistom,ako je tacan onaj system requirement

|Pa sigurno ce bolje proci nego sa 9200 😀

Ako ti je bas stalo da vidis kako vista (ne)radi na toj konfiguraciji, onda bacaj pare, kako se prica ni na najboljim agp plocama sa komponentama visih performansi nego sto ti imas vista bas nece leteti, koliko sam ja razumeo celu pricu oko viste, ova situacija mu dodje kao P1 sa 64MB rama na XP-u ako ne gresim, a ako gresim, pa zato ovo i jeste forum pa ce me neko ispraviti.

Pa, radice mu kilavo, ali u svakom slucaju bolje nego sa tom 9200, a da kupi 6600gt bar ce upristojiti malo tu konfu....

Al preterujete sa Vistom, pa nije to godzilla od OS-a...treba mu bolja grafika zbog celog aero tripa i to je to...sto se memorije tice, vista trazi vise 256rama za komotniji rad, sto ce reci ako je za winxp bilo potrebno 512mb za ok rad, za vistu ce ti trebati 768mb i to je to...

A ti covek bolje poslusaj Bojsin savet i uzmi 6600GT (ili jace) polovnu ako zelis da se usrecis, sve ostalo je bacanje para.

Nagura rama<josh 1gb> i uzme neku 7600gs i ima da lepo radi vista na tom kompu. Svakako je ddr ram trenutno dosta jeftiniji od ddr2. Ljudi prodaju 1gb za 70e.

Nazad
Vrh Dno