Šta je novo?

Pomoc oko Girdera!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme zikaz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zikaz

Čuven
Učlanjen(a)
12.11.2003
Poena
601
Instalirao sam ali mi Girder trazi neki plagin.Imam Kworld sa Conexant chipom.Ako neko ima taj plagin neka mi posalje na mail i ako moze neka gotova podesavanja za daljinac.Posto sam video da sva podesavanja mogu da se snime. Unapred hvala.(Ja sam vec skinuo neki plagin sa benchamrka ali neradi)

zikaz je napisao(la):
Instalirao sam ali mi Girder trazi neki plagin.Imam Kworld sa Conexant chipom.Ako neko ima taj plagin neka mi posalje na mail i ako moze neka gotova podesavanja za daljinac.Posto sam video da sva podesavanja mogu da se snime. Unapred hvala.(Ja sam vec skinuo neki plagin sa benchamrka ali neradi)

Sto se ti ce plugina moraces malo da procesljas po netu da vidis sa kojim radi Kworld...
a za podesavanja ostavi mail i poslacu ti ih.
winamp, microdvd ....

pozdrav

Meni ovo stavrno neide.Imam Girder 3.0 ali on se neinstalra.Samo se startuje, dali treba da ubcim negde da on provali da ima daljinac. Dali neko moze da mi da kratak opis sta da uradim da bi ovo cudo proradilo.Ako ne dali postoji neki prostiji program za daljinski? A nisam ni nasao plagin za Kworld?

Evo izbunario sam plugin od nekog rujke. Al ima mnogo da se zaludjujes sa setovanjem. Ja sam digo ruke, mrzi me.

Nazad
Vrh Dno