Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Skinuo sam odavno Afterburner ali nikako ne mogu da uspem sa overklokovanjem. Nisam iskusan sto se klokovanja tice, pa bih mi svaka pomoc dobro dosla. Jos bolje bi bilo da mi kazete koje brojke bi otprilike bile stabilne.
Ovako, i3 540 sam overclockovao u msi control centru. Ne mam pojma kako se overclockuje u BIOS-u a i svi kuleri su mi stock. Sto se tice graficke, pokusao sam da je overklokujem na 900 Mhz ali sjebao sam drajvere. Pokusavam i dalje da overclockujem i3 ili graficku ali bojim se da ne s****m nesto.
Mogu da potvrdim ono sto je Rhher rekao, gotovo nista ili strasno malo se dobija overklokovanjem ATI 5770, golim okom neprimetno ubrzanje, nije uopste vredno cimanja.
PS: Nemoj iz Control centra da overklokujes, meni je sistem konstantno pucao pri bilo kakvom pokusaju dok sam imao MSI P55-GD65 plocu. Kada se iz biosa isto uradi, perfektna stabilnost se dobijala.