Šta je novo?

Pomoc oko Bin fajlova

srdjan777

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2004
Poena
620
Skinuo sam neku igricu koja ima 18 bin fajlova po 15mb i nista drugo. Sta trebam da uradim da bih mogao da se igram?
Hvala unapred!!!

Skines sa neta Daemon tools, instaliras ides desni klik na njegovu ikonu u tray, virtual cd rom,
device, mount image, Files of type namestis na All files i odaberes bin fajl.
A i search bi ti pomogao

Uradio sam kako si napisao, ali ja mogu da odaberem samo jedan bin fajl, a ima ih 18, tako da kad odaberem samo jedan nista se ne desava. Da li trebam da prethodno spojim sve bin fajlove i kako?

Probaj sve nekako da spojis. Skidao sam jedan fajl i stigao je u .bin formatu i kod mene je sve radilo. Smislicu kako mozes da ih spojis pa cu tu javiti.

Poslednja izmena:
Da li ti izbacuje neke fajlove u my comp.--> cd koji koristi daemon tools? Ako je odgovor potvrdan probaj ovako:
napravis new folder
mountujes prvi .bin fajl pa njegov sadrzaj iz my comp -->cd koji koristi daemon tools, kopiras u new folder
mountujes drugi .bin fajl pa njegov sadrzaj iz my comp->cd koji koristi daemon tools, kopiras u new folder
I sve tako do kraja.
Onda uzmes, alkohol 120%, ili Virtual drive ili neki treci pa napravis .iso image celokupnog sadrzaja new foldera. Onda ga mounuj i pokrenuce ti se autorun igre...
Javi sta si uradio

Napravio je virtualni drajv (kod mene je to I:), ali ne otvara ni jedan bin fajl (probao sam svaki pojedinacno) i evo sta javlja kad pokusam da otvorim drajv:
"Windows cannot read from this disk. The disk might br corrupted, or it could be using a format that is not compatible with windows."

Ne znam onda kako dalje. Neko ti drugi mora pomoci...

Probaj da rename-jes tj. promenis extenzije tim fajlovima u rar i pokusaj da ih raspakujes...pretpostavljam da ces tada dobiti 2 file cue i bin e onda ih provuci kroz Deamon/Alcohol ???

poz

Prvi fajl je bio rar, medjutim nisam mogao da ga otvorim sa WinRar nego sam uspeo sa Power Archiver-om i onda je on otvorio ostalih 17 fajlova i napravio jedan folder u koji je sve raspakovao. Sad radi i sve je OK. Hvala puno!!!

Vrh Dno