Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Skines sa neta Daemon tools, instaliras ides desni klik na njegovu ikonu u tray, virtual cd rom,
device, mount image, Files of type namestis na All files i odaberes bin fajl.
A i search bi ti pomogao
Uradio sam kako si napisao, ali ja mogu da odaberem samo jedan bin fajl, a ima ih 18, tako da kad odaberem samo jedan nista se ne desava. Da li trebam da prethodno spojim sve bin fajlove i kako?
Probaj sve nekako da spojis. Skidao sam jedan fajl i stigao je u .bin formatu i kod mene je sve radilo. Smislicu kako mozes da ih spojis pa cu tu javiti.
Da li ti izbacuje neke fajlove u my comp.--> cd koji koristi daemon tools? Ako je odgovor potvrdan probaj ovako:
napravis new folder
mountujes prvi .bin fajl pa njegov sadrzaj iz my comp -->cd koji koristi daemon tools, kopiras u new folder
mountujes drugi .bin fajl pa njegov sadrzaj iz my comp->cd koji koristi daemon tools, kopiras u new folder
I sve tako do kraja.
Onda uzmes, alkohol 120%, ili Virtual drive ili neki treci pa napravis .iso image celokupnog sadrzaja new foldera. Onda ga mounuj i pokrenuce ti se autorun igre...
Javi sta si uradio
Napravio je virtualni drajv (kod mene je to I, ali ne otvara ni jedan bin fajl (probao sam svaki pojedinacno) i evo sta javlja kad pokusam da otvorim drajv:
"Windows cannot read from this disk. The disk might br corrupted, or it could be using a format that is not compatible with windows."
Probaj da rename-jes tj. promenis extenzije tim fajlovima u rar i pokusaj da ih raspakujes...pretpostavljam da ces tada dobiti 2 file cue i bin e onda ih provuci kroz Deamon/Alcohol ???
Prvi fajl je bio rar, medjutim nisam mogao da ga otvorim sa WinRar nego sam uspeo sa Power Archiver-om i onda je on otvorio ostalih 17 fajlova i napravio jedan folder u koji je sve raspakovao. Sad radi i sve je OK. Hvala puno!!!