Šta je novo?

Pomoc-Misljenja

Lole

Cenjen
Učlanjen(a)
14.06.2013
Poena
151
Ne znam da li sam pogodio mesto, upravo sam se registrovao, ako sam promasio nadam se da nece biti problema.
Hteo bih da cujem misljenja neutralnih ljudi o nekom mom planu, posto je mnogo realnije od misljenja ljudi oko mene.
Zatvorio sam restoran posle 15 godina rada, jer mi se smucio taj posao.
Sada bih voleo da otvorim nesto kao neki Sport klub, bilijar, stoni fudbal, stoni tenis i slicno, ali problem je u tome sto ljudi oko mene tvrde da je to nemoguce bez kompjutera, tako da pocinjem da sumnjam u moj plan.
Resio sam da prihvatim neki kompromis i odlucio da u lokalu bude sledece :
Stoni fudbal, bilijar, stoni tenis, i dva Ps 3 sa Lcd televizorima od 32 inca.
I sad me interesuju vasa misljenja, da li to moze da zazivi bez kompjutera, sa ova dva Ps3 od tehnologije 21 veka...
Sto se tice lokacije, nije u centru, ali je u velikom naselju, moze se reci ogromnom. Lokal je moj, ne placam kiriju, ja bih radio sa sinom, ne placam ni radnike znaci, i to je to otprilike..
Alkoholno pice se ne bi sluzilo nikako, znaci sokovi, kafa i slicno.
Barske stolice uz bar, neki klub stocici i slicno.
Hvala unapred na pomoci.

Ako si vodio evidenciju restorana bez kompjutera, sto ne bi mogao omanji bar.. :) Kapiram da samo zbog toga pitas? Za ta dva PS3-a ti ne treba PC dodatno.. ne razumem sta te tacno brine.

Ne plasi mene vodjenja toga, nego zelim da skroz promenim delatnost, znaci igraonica....
E sada me plasi to sto kazu neki, bez kompjutera nema sanse to da uspe, kao nece niko da dodje kad nema kompjutera, bilijar i slicno je samo da se ubije vreme dok se ceka red za Pc, ali ja zato hocu da ubacim ta 2 Ps3, da ne bi bilo skroz bez tehnike....
Uglavnom misljenje da li moze to da radi bez kompjutera?

Ako nije cisto igraonica, vec samo dodatak pored bilijara i ostalog, onda mozes samo te dve konzole.. PC svako ima gajbi a konzole su i dalje kod nasih ljudi nesto 'strano', pa mozda i zanimljivije. Ja da sad otvaram tako nesto mozda bi i pre konzola/kompa ubacio par tableta, ne mora ni 10" vec oni od 7... Kafica, tablet, prelistavanje dnevnog stiva i neta na lazy bag-ovima..

Ako si u BG-u, treba da znas da u igranice retko ko ide. Danas svako ima kompjuter, Sony PS3 ne bas. Plus ako je fensi mesto dolazice "zaposleni" a oni kompjuter ne mogu da smisle i sigurno nece sesti da igraju CS, DotA i slicno. Ali PES/FIFA svakako da hoce.

PC igranice su uglavnom rupcage gde dolaze klinci i sumnjivi likovi i gde svako malo bude neka mini racija zbog droge. Ne treba ti to u zivotu.

Najcuvenije BG igraonice su kod Vuka a dole bazdi na mokracu i ima 50 stepenu u svako doba godine a klijentela je... ne bih dalje komentarisao.

U Leskovcu sam. Prvenstveno mi je cilj da izbegnem te cudne likove..:) I moje razmisljanje je bilo kao vase, da igraonica ima dovoljno, a nekog zdravijeg sportskog sadrzaja slabo.
U pocetku sam hteo da to bude skroz Sportski objekat, bez tehnike, ali ipak ta 2 Ps3 moram da ubacim..ohrabrenje mi je ovo vase razmisljanje, poklapa se sa mojim.
Da u basti koju imam ispred objekta (200 kvadrata), ubacim i neku kvalitetnu trambolinu, pa kad dodje neko sa detetom, nadje i za njega zanimaciju.

Ortak je pre nekih 7-8 meseci otvorio to isto sto ti planiras, ali u manjem lokalu. Znaci nekoliko stolova, jedan frizider sa picem, 4 racunara i jedan ps3. Zali mi se kako mu slabo idu racunari, dok se za ps3 ceka red, i da ce najverovatnije da proda dva racunara i kupi jos jedan sony.

Ramisljao sam i o pikadu naravno, i to mozda da dodje umesto stonog tenisa, ili mozda oba da ima. Ali definitivno sam ohrabren da moze da funkcionise bez racunara.

Ko sto je neko napisao za tablete, nije losa ideja. Stavis par stolova i na svaki po jedan, to bi zamenilo PC sto se tice surfing-a, mada pored toga mozes ubacit neku igricu radi zanimacije.

Batali PC i rezervisi 2 x PS4 (800 evra) koji stize u novembru i u startu kupis novu FIFU, NBA, PES i ako imas kesa za neku zescu ekskluzivu i eto veselja. Cak i da konzola nikad ne bude mogla da vrti pirate, nije strasno da jednom godisnje das 200 evra za nabrojane igre koje se ubedljivo najvise igraju. Svidja mi se i ova snobovska ideja sa tabletom, lejzibegovima i kaficom. :)

Treba mu ~700 eura po jednom ps4. Konzola 400, +3 joypada 180, fifa i pes 100...

U pravu si...ali i dalje mislim da se isplati. :)

Ma de se isplati zbog PESa i Fife, oni koji to igraju na konzolama ne provaljuju razliku izmedju PSX i PS3 verzije, daj samo da neki coveculjci trce za loptom :d

Mislio sam da se fanaticno drzis parole "ako je Sony / PSx, isplati se!"...razocarao si me! :d

Da, posto ja samo kao papagaj ponavljam za Sony, i sve sto je sonijevo kupio bih slepo :d

Vrh Dno