Ne znam da li sam pogodio mesto, upravo sam se registrovao, ako sam promasio nadam se da nece biti problema.
Hteo bih da cujem misljenja neutralnih ljudi o nekom mom planu, posto je mnogo realnije od misljenja ljudi oko mene.
Zatvorio sam restoran posle 15 godina rada, jer mi se smucio taj posao.
Sada bih voleo da otvorim nesto kao neki Sport klub, bilijar, stoni fudbal, stoni tenis i slicno, ali problem je u tome sto ljudi oko mene tvrde da je to nemoguce bez kompjutera, tako da pocinjem da sumnjam u moj plan.
Resio sam da prihvatim neki kompromis i odlucio da u lokalu bude sledece :
Stoni fudbal, bilijar, stoni tenis, i dva Ps 3 sa Lcd televizorima od 32 inca.
I sad me interesuju vasa misljenja, da li to moze da zazivi bez kompjutera, sa ova dva Ps3 od tehnologije 21 veka...
Sto se tice lokacije, nije u centru, ali je u velikom naselju, moze se reci ogromnom. Lokal je moj, ne placam kiriju, ja bih radio sa sinom, ne placam ni radnike znaci, i to je to otprilike..
Alkoholno pice se ne bi sluzilo nikako, znaci sokovi, kafa i slicno.
Barske stolice uz bar, neki klub stocici i slicno.
Hvala unapred na pomoci.
Hteo bih da cujem misljenja neutralnih ljudi o nekom mom planu, posto je mnogo realnije od misljenja ljudi oko mene.
Zatvorio sam restoran posle 15 godina rada, jer mi se smucio taj posao.
Sada bih voleo da otvorim nesto kao neki Sport klub, bilijar, stoni fudbal, stoni tenis i slicno, ali problem je u tome sto ljudi oko mene tvrde da je to nemoguce bez kompjutera, tako da pocinjem da sumnjam u moj plan.
Resio sam da prihvatim neki kompromis i odlucio da u lokalu bude sledece :
Stoni fudbal, bilijar, stoni tenis, i dva Ps 3 sa Lcd televizorima od 32 inca.
I sad me interesuju vasa misljenja, da li to moze da zazivi bez kompjutera, sa ova dva Ps3 od tehnologije 21 veka...
Sto se tice lokacije, nije u centru, ali je u velikom naselju, moze se reci ogromnom. Lokal je moj, ne placam kiriju, ja bih radio sa sinom, ne placam ni radnike znaci, i to je to otprilike..
Alkoholno pice se ne bi sluzilo nikako, znaci sokovi, kafa i slicno.
Barske stolice uz bar, neki klub stocici i slicno.
Hvala unapred na pomoci.