Šta je novo?

Pomoc - koji aparat do 100e

Laki_Srb

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2009
Poena
310
Hteo bih devojci da kupim fotoaparat ali ne bih dao vise od 100e. Ja se bas ne razumem u fotoaparate, jedino da gledam te specifikacije.
Molim vas da mi date neke predloge. Bitno je da ima dobar blic i da pravi i nocu dobre slike.
Hvala.

Gledaj samo da ne bude više od 12 megapiksela. Do 100 evra ionako nije neki kvalitet, odmah da znaš, što verovatno i znaš sam, pretpostavljam.

Ima Canon raznih modela do 100 evra, Samsung. Bolje gledaj neki Canon do 12 megapiksela, ne više. Oni pružaju najviše u ovoj kategoriji aparata.

A to da ima dobar blic i da pravi i noću dobre slike...na to odmah zaboravi. Na blic još i možeš da se nadaš nečemu, ali šta očekuješ ti za 100 evra ? To što si rekao košta mnogo više od 100 evra.

Poslednja izmena:
Nekako se razmisljam za Canon A3200. Ne znam da li je bolja kupovina ovaj A2200 sa stampacem?

Posle se treba zahebavati sa stampacem, kupovati boju. Nekako vise naginjem A3200 mada ne vidim neku razliku. Ima li je?

Poslednja izmena:
Ja imam taj A3200 IS i za te pare tesko da moze bolje. Ne znam na sta mislis pod "dobre slike nocu", ako mislis sa blicem, to nije problem. A3200 ima stabilizaciju slike, i snima HD filmove, ali snimanje sa manje svetla mu nije jaca strana.

Ipak cu uzeti A3200, hvala svima na pomoci.
Pozdrav.

Imam jos jedno pitanje.
Koju memorijsku karticu je najbolje uzeti?
Znam da bi trebalo karticu klase 10 ali da li imate konkretan predlog koju i od koliko GB?
Hvala

Ko još koristi AA alkalne baterije u digitalcu. Kupi k'o čo'ek Eneloop 2000mAh punjive i ima sit da se ispucaš sa jednim punjenje (oko 300-400 fotki).

@vkokan

Bio je 100e tokom novogodišnjih praznika, sad je opet na 13-14k dinara.

PS: Ima u W*nW*n-u za 12.5k, plus sigurno 500 din poštarina = 13k dinara. Samo, boja je srebrna.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno