Šta je novo?

Pomoc hitno

einstein

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
660
Nemam pojma sta se desava. Ko zna koji put u zivotu sam resio da reinstaliram windows i desava se sledece. Boot uradim sa cd-a pocne instalacija(ja naravno nisam ocistio stari disk 🙁 ) sve on lepo odradi iskopira fajlove i dodje do prvog restarta. Restartuje se i izbaci error loading operative system. WTF sta se to desava? Mislio sam prvo da je do SATA diska ali je instalacija sa SP2 pa ne bi trebalo da bude problema sa tim. Ne znam sad kako da izbrisem proslu instalaciju a da ne cupam disk iz kucista. Da li mi neko moze pomoci?

einstein je napisao(la):
...Ne znam sad kako da izbrisem proslu instalaciju a da ne cupam disk iz kucista. Da li mi neko moze pomoci?

Pa cekaj bre, pokreni ponovo instalaciju sa cd-a, formatiraj particiju pa probaj sve ponovo, ne mozes nista da izgubis.
:wave:

Problem je sto imam 100 GB muzike na hardu nesto mi se ne formatira.

Odnesi hard disk kod nekog prijatelja, backup-uj sve bitne podatke. Zatim vrati hard disk u računar i sledi uputstvo. 😉

Uf. Reseno. Ipak sam morao da cupam hard, i sto je najcudnije ni posle brisanja svega osim muzike nije radilo nego sam morao da otkacim drugi hard(PATA) i tek onda je htelo.

Nazad
Vrh Dno