Šta je novo?

POMOC!!! HDMI-VGA

Indiana

Cenjen
Učlanjen(a)
14.11.2012
Poena
151
Nasao sam povoljno da kupim plocu koja mi odgovara ali nema vga(analogni) prikljucak kao moj monitor 🙁
Ploca poseduje samo HDMI i DisplayPort
E sada jel ima kod nas u srbiji da se kupi neki kabel koji bi bio vga-hdmi ili vga-display port?
Posto trenutno nemam para da bacim na monitor koji poseduje hdmi 🙁

Nasao sam povoljno da kupim plocu koja mi odgovara ali nema vga(analogni) prikljucak kao moj monitor 🙁
Ploca poseduje samo HDMI i DisplayPort
E sada jel ima kod nas u srbiji da se kupi neki kabel koji bi bio vga-hdmi ili vga-display port?
Posto trenutno nemam para da bacim na monitor koji poseduje hdmi 🙁

Mislis na maticnu plocu sa integrisanom grafickom? :type:

Za konverziju digitalnog signala u analogni je potreban konverter, a oni nisu bas jeftini, a ni dostupni, tako da je najpametnije da gledas u pravcu novog monitora ili neke druge ploce, sta god vec mislis da ces prvo menjati od ta dva 😉

Dao si kamaru love za takvu plocu, skupljaj onda i za krsten monitor

Poslednja izmena:
Ploča je suuuuper, baš šteta da bacaš sliku na neki buđavi CRT.

@Hector Nisam dao brdo love nego 20k dinara zato sam i rekao da sam nasao povoljno,posto ta ploca kosta 300e i vise
Problem sam resio, samo sto monitor nije CRT kao sto Mike kaze 🙂 nego je tft od prosle godine kada nisam razmisljao o portovima 🙁
Pa sam kupio monitor samo sa vga portom, nisam ni sumnjao da cu naici na ovakav problem 🙁

Koji procesor stavljas/si stavio na ovu zver od ploce?

@Spirit Stavio sam taj sto ti imas u opistu i5 3570k 😀
Jedino mi ostaje na prolece da kupim neku grafu 🙁 Sada nemam vise ni prebijene pare

Nazad
Vrh Dno