Šta je novo?

Pomoc - gold Memory

zexoni70

Slavan
Učlanjen(a)
30.10.2007
Poena
475
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 9700X & DeepCool AK620 ZERO DARK ZORIA
Matična ploča
Gigabyte X870E AORUS PRO
RAM
Kingston FURY KF568C34BBEK2-32GB DDR5-6800 CL34
GPU
Gigabyte RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16G
Storage
Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 1TB i WDC WD4005FZBX 4TB
Zvuk
On board Realtek ALC1220 HD Audio, Altec Lansing 5100, Denon AVC-X6700H
PSU
CORSAIR RMx Series RM850x Fully Modular Power Supply ATX 3.1 & PCIe 5.1 (CP-9020270-EU)
Kućište
NZXT H7 Flow Black
Monitor
Dell UltraSharp U2724D
Miš & tastatura
Logitech G502 SE Hero, Gigabyte FORCE K83
Ostale periferije
EPSON EcoTank L6290
Mobilni telefon
Samsung Galaxy A54 5G 8 GB/256 GB
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdrav sdvima.Zanima me posto svi pricaju o programcicu GOLD MEMORY i o testiranju memorije sa istim,kako mogu da ga startujem ili pokrenem da i ja istestiram svoj RAM.Nesto sam citao uputstvo kada sam skinuo programcic GM v6.92 i raspakovao ga,ali ne mogu nikako da provalim kako da pokrenem program.Napominjem da nemam Floppy disc,pa me zanima jel moze da radi i bez njega?Ako neko moze da postavi detaljno uputstvo kako da to uradim neka pomogne.

Narezi ISO file na CD(CD/RW), podesi u biosu da se komp butuje sa CD-a, i resetuj komp i program se sam startuje.

Hvala.Vec sam narezao na cd,ali me bunilo sto ne vidi da je ista narezano kada otvorim cd.U svakom slucaju hvala,sada cu da probam da butujem sa cd-a.Pozzz.

a da li si nasao "registrovanu" varijantu ?

;)

Gold Memory

Ne,nisam mogao da nadjem nigde registrovanu verziju.Ako nadjes link odakle da skinem javi.Za P307-Posto imas i MB i RAM kao i ja,zanima me kada RAM dignes na 1066 i CL4-4-4-12 jel su ti GEIL moduli vruci.Meni se desava da kada igram CRYSIS bas budu vreli.Pozz.

Poslednja izmena:
Drugar meni su DVA kompleta te memorije "izgorila", a nisam ih OC.
Ne trpi ta memorija 2.4V crkava od vrucine.
Drugi komplet sam vratio prodavcima i trazicu pare nazad ili barem da neku drugu robu uzmem za tih 12k din.
Kupio sam za duplo manje pare ( skoro) 2x1Gb AxeRam Transcend 1066/CL5/2.1V i jutros sam stavio i testirao sa GoldMemory v.6.92
Test uspesno tokom 2h i puna dva kruga je memorija prosla.
Kad te muke snadju ( plavi ekran, lose kopiranje fajlova...) istestiraj memoriju pa kad se uveris da je crkla a ti istu vrati i pare trazi nazad, pa onda idi kupi ovu sto ti preporucujem u WebHouse u Durmitorskoj 3, BG.
Nece mozda biti problema ako je Geil pravljen u USA ali cisto sumnjam, tako da znas ako je Tajvanska spremi se za probleme.
pozzz

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno