Šta je novo?

POMOC???Far Cry 1.3

• Začetnik teme King_Nothing
  • Datum pokretanja
K

King_Nothing

Guest
Ljudi pomagajte!!Imam 1.1 verziju Far Cry-ja ali zelim da je update-ujem na 1.2,ili1.3 zbog Pixel Shadera 3.0(imam Nv6600GT)Imam i reg file uz pomoc kojeg sam bez ikakvih problema update-ovao na verziju 1.1!!Ali kada pokusam da update-ujem na 1.2 ili 1.3 nikako nemoze!!Sta da radim??Dali mi treba neki novi reg file??Ili da se mozda u postojecom nesto izmeni???Treba mi konkretan odgovor,sa objasnjenjem!!!Dali je neko update-ovao na 1.2 ili 1.3 i Kako???Inace imam verziju na 3 cd-a i koliko vidim neki su uspeli i nju da update-uju!!!UNAPRED HVALA!!!

Korisi switch "-a" da bi startovo patch u admin modu InstallShield-a, posle toga mu das putanju do novog folder (napravi novi folder gde hoces) i kad raspakuje .EXE u taj novi folder (npr. "novifolder\program files\Ubisoft\Crytek\Far Cry" znaci on sam napravi ove podebljane putanje.) idi do foldera "Far Cry" i copy/paste samo fajlove tamo gde si instalirao FarCry.

Cini mi se da sam negde rekao, verzija igre koja dolazi na 3 CDa je ripovana piratska verzija. Win cak i ne vidi da je igra instalirana, pa zbog toga patch 1.3 ne moze da se instalira. Igra zvanicno dolazi na 5 CDova ili na 1 DVDu.

Wellcome to the club!
Mogu misliti sta ti je sve proslo kroz glavu...nova kartica, i sve,kad ono... :wall:
Pazi ovako:imao sam skroz ISTI problem...na naravno ISTOJ verziji od 3cd-a :-devil-: i evo sta treba da uradis:treba da "ubedis" windows da ti je fc instaliran tamo gde treba...dakle samo potrazi jedan od ranijih thread-ova, koje sam ja pokretao ili neki drugi sa istom temom(a bilo ih je dosta) i nadji jedan REG fajl koji ces da bacis u registry...zavisno o d toga da li ti je fc instaliran na c ili d disk...ljudi sa bencha su mi stvarno pomogli (mislim da se moj thread zvao 6800vsfarcry pa ga samo nadji i pazljivo procitaj)...
to je sve...

I ja isto nemogu da updatujem sa 1.1 na 1.3 Nenade bi li bio malo precizniji sa objasnjenjem. Gde treba da kucam to -a??? Zna li iko resiti ovo vec jednom? Gomila threada sa ovim pitanjem, a nigde resenja. Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Konacno skontao i napravio,radi bez problema. A sad lepo odo da igram RBR!

I ja isto nemogu da updatujem sa 1.1 na 1.3 Nenade bi li bio malo precizniji sa objasnjenjem. Gde treba da kucam to -a??? Zna li iko resiti ovo vec jednom? Gomila threada sa ovim pitanjem, a nigde resenja. Hvala unapred.

Proday,mozes li reci sta,gde ,kako to sa "-a" ?

Hvala.

Poslednja izmena:
Naravno. Ovako sam ja uspeo, mozda moze i jednostavnije. Naime napravi shortcut od farcry1.3; potom klikni desnim dugmetom i idi na properties. U prvo polje (target) iza svega napisanog dodaj to famozno -a i onda ces napokon moci da instaliras gde budes zeleo. Posle samo to gde si instalirao kopiraj tamo gde ti je farcry instaliran i to je otprilike to. Nista komplikovanije!! ;)

Da nebi otvarao novi thread, samo da napisem da je izasla nova verzija far cry-a (1.31), a postupak instalacije je isti kao i kod predjasnjeg tj. gore opisanog.

Proday je napisao(la):
Naravno. Ovako sam ja uspeo, mozda moze i jednostavnije. Naime napravi shortcut od farcry1.3; potom klikni desnim dugmetom i idi na properties. U prvo polje (target) iza svega napisanog dodaj to famozno -a i onda ces napokon moci da instaliras gde budes zeleo. Posle samo to gde si instalirao kopiraj tamo gde ti je farcry instaliran i to je otprilike to. Nista komplikovanije!! ;)

Ja proso cijeli postupak, ali i dalje problemi...
Kopirao sam iz novog direktorija fajl Farcry(Patch1.3) i direktorij 'program files' u direktorij gdje je instalirana igra i kad pokrenem ovaj fajl dobijem ovo:

1: This installation cannot be run by directly launching the MSI package. You must run setup.exe.

Jel mozda moram kopirat fajlove iz svih poddirektorija u tom novom 'program files' direktoriju pojedinacno u istoimene poddirektorije gdje je instalirana igra??

Hvala

Ako sam te razumeo; bas to treba da uradis. Iz svakog u njemu isti, mada mi nije jasno sto to prvo nisi probao pa tek onda pisao (i nije neki posao). Poz

Ajd da priupitam.... jel ima neko voljan da dobaci te update-ove na CD-u?

Drugar mi je uzeo 6600GT pa mi sad place na ramenu.....

Vrh Dno