Šta je novo?

Pomoc :D

micairvas

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
13.01.2009
Poena
199
Pozdrav svima,

Da li neko moze neka preporuka za nezahtevne igre za klince,uzrast osnovna skola. Treba komsiji da instaliram par zanimljivijih igrica za dva klinca na netbook-u a ne znam koje.... Pozeljno da nisu prevelike, kako se ne bih mnogo maltretirao sa downloadom :D

Hvala!

Plants vs zombies - mala a jako zabavna ;)

Moze i Angry Birds ili World of Goo obe zabavne :)

Dobro si me podsetio, znam za tu igru, stvarno je odlicna i ja sam je igrao pre godinu dana :D Vec sam poceo da je skidam...
Ima li jos nesto interesantno?

Pozdrav svima,

Da li neko moze neka preporuka za nezahtevne igre za klince,uzrast osnovna skola. Treba komsiji da instaliram par zanimljivijih igrica za dva klinca na netbook-u a ne znam koje.... Pozeljno da nisu prevelike, kako se ne bih mnogo maltretirao sa downloadom :D

Hvala!

Vidi ovako,

Plants vs Zombies - zarazna, zabavno, mogu svi da je igraju (i dečaci i devojčice)
World of Goo - zabavan, malo manje zarazan, mogu svi da igraju
Crayon Deluxe - isto kao Goo, kul za decz što vole da crtaju
Machinariu - zabavan, interesantan, avantura, malo se mora mućnuti glavom, sve u svemu sjajna igra
Osmos - opuštajuća igra
Aquaria - za devojčice
Trine - avantura, super grafika, zabavna
Terraria - ultra zarazna, staviš klincima i ako se prime zaboravi na njih do kraja dana

angry Birds i nije bas za klince,ja sam se fino izmaltetirao sa tom igrom :D imam je na Desire-u i jos je nisam presao :D Jel ima nesto da se puca, mlati ili tako nesto :D

@ G@W Zahvaljujem, sad cu redom da ih skidam!

Btw, jel izasla Plants vs Zombies 2? To bi i ja malo mogao da peglam :D

Imam negde CD sa kompilacijom igrica. Mislim da se zove GameHause. Potraži na netu.

Mozda da probas Guilty Gear X, prvi deo, extra tabacina moze u 2 igraca, mislim da bi mogao da radi na netbook-u ?

Braid , mada dost je teska igra kasnije.

Yoshi' Island
Braid, mada, kao sto je spomenuto gore, igra je mega *******a
Angry Birds

Braid nije za klince, nikako. Smoriće se...

OK, hvala, instalirao sam par igrica, mada neke nece da rade na win 7.....

Jel ima nesto novo za nas starije da je zarazno recimo kao plants vs zombies?
Nemojte samo angry birds da preporucujete, :D Doslo mi par puta telefon da tresnem o zemlju zbog te igre :D

Probaj Terraria, uopšte nije poput PvZ ali je izuzetno zarazno.

To samo ako nema nikakve obaveze/devojku/zenu/decu :D

Vrh Dno