Šta je novo?

POMOC ! Crko mi laptop

• Začetnik teme Začetnik teme Deleted member 1735
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
D

Deleted member 1735

Guest
Otisao mi je mis na IBM THINKPAD 600 laptopu.
Sada treba da promenim celu tastaturu zbog njega ali nemogu nigde da je nadjem.
Da li imate neki savet gde i kako bi mogao da je nadjem (e-bay mozda) ?

nasao sam na e-bay-u tastaturu koja mi treba i tipovi salju po celom svetu i primaju visa i takodje su dobro ocenjeni kao prodavci
Da li ja to mogu da odradim sa visa virtuon karticom i da dobijem citav deo, kolike su takse kod nas kada paket stigne ?

Mozda si razmisljao a mozda ne, sto ne ustekas neki USB mouse? Mnogo povoljnija varijanta.

Cuo sam da stizu stvari i sa e-bay-a, ali moze neko to da naruci i onda da posalje u Srbiju postom ( tako sam ja porucivao preko amerike). Posiljke stizu za oko nedelju dana

probao sam sa ps/2 misem pa nije hteo da se butuje stalno je prijavljivao gresku prilikom ukljucivanja i ubaci me u bios a u biosu nemogu da iskljucim mish

nisam probao sa usb ali mislim da nece uspeti jer za njega trebaju drajveri za windows da bi se uopste pojavio kao mis tako da cisto sumnjam da bi ga bios odma na pocetku prepoznao kao misa pa da iskljuci ovaj interni

Imam ThinkPad 600e, tip 2645. Uopste ne postoji problem ako zelim da koristim spoljnjeg misa, bilo on ukljucen u usb ili ps2. Probao sam pre pisanja ovog pisma. Inace, postoji i IBM-ov softver koji sluzi za konfigurisanje racunara koji izmedju ostalog nudi i kontrolu nad misem koji je ugradjen u racunar. Kristim XP.

to je zato sto nisi imao pokvaren mish, kada mi je mish bio na izdisaju probao sam preko programa da iskljucim mish ali opet kada stavim spoljni mish on prijavi problem tako da mish moze da se iskljuci ali samo ako je mish ispravan tj daje signale da je ziv biosu

Nazad
Vrh Dno