Šta je novo?

POMOC!!! CMRally2

ipin

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2001
Poena
619
Imam Win98SE i XP i svi programi mi rade besprekorno jedino Collin2 u 98 ici puca pa to ti je. Reinstalirao sam sistem od nule i instalirao najnovije drajvere i sve sto ide uz to ali posle minut dva igranja igra jednostavno zamrze. Nije do procesora sigurno. 'Ladan je ko spricer.......Koliko to moze da bude....
Cale mi igra Pro Pinball i nije mu se ni jednom desilo nesto slicno (mozda jednom ali nisam siguran) , znaci samo Collin glavi....
Probao sam u XP-u i sve radi bez zaglavljivanja samo u dosta nizoj rezoluciji (drajver za XP nisam ni pokusava da skinem ali sumnjam da bi i moglo da se problizi brzini koju imam u 98-ici). Znaci problem je softverske prirode samo sta je?
Ako je neko imao slican problem neka kaze kako ga je resio jer ne znam vise sta bi moglo da bude........
G.kartica ja Radeon 32MB DDR, Instalirani najnoviji drajveri , DX8.1, Via 4in1 4.37.......
Pre vise od 6 meseci igra je radila besprekorno a sada .......
(i kada vratim sve kao i u to vreme , drivere i programe - ne vredi , skuca se )
POMOC!!!
PLEASE?
:( :(

Ista stvar...

koju sam delimicno resio tako sto sam stavio filtriranje na off.Tako sam produzio igranje za vise od 10x do ponovnog blokiranja, a kadkad i ne zablokira.

Pozdrav,Alek

Bez filtriranja isti djavo. Blokira.
Nego.........
EVO RESENJA!!!
Zezao me je program koji se zove Radeon Tweeker!!! ^%$^$##
Cim sam njega iskljucio nema zaglavljivanja nikakvog.........
Verovatno ima neko setovanje koje grafickoj kartici ne odgovara........ (da li je neko pomenuo o/c?)
Pozdrav

Posto sam sam nasao resenje svog problema mislim da moderatori ovaj post mogu i da obrisu u potpunosti.....

stvana , hvala na pomoci......

Na zalost opet ista pesma..............
Ljudi ocajan sam ............ ovo je da covek po***di.....
POMOC!!!

Nikakva pomoc

Meni na Intelu sa TNT2 radi lepo (koliko to lepo moze da bude) a burazeru na Duronu sa integrisanom SISxxx nece ni da se upali.

Pa normalno da nece kada je integrisana SIS varijanta u pitanju..... kod mene je problem softverske prirode, samo sta?
Probao sam sve i nece........
Kada u XP-u radi samo dosta ocejnije , za dve klase mogu reci , zasto ne bi moglo u Win 98? Probao sam vec 3 garniture drajvera i nije to ......a mozda i jeste ko ce ga znati......
Ako resim problem javljam a ako ne POMOC!!!

Nazad
Vrh Dno