Šta je novo?

Pomoc 8800GTS

• Začetnik teme Začetnik teme luka-d
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

luka-d

Slavan
Učlanjen(a)
28.12.2004
Poena
319
Treba mi pomo oko problema sa grafickom kartom Asus 8800GTS desava mi se da kad ocu da prikacim dva monitora i ucitam windows posle nekog vremena kad zavrsi citanje svih stvari u win-u pojavi se plavi ekran i resetuje se komp, to isto mi se desava kad piracim samo jedan monitor na taj DVI koji ranije nisam koristio a to je onaj sa desne strane kada se posmatra kuciste odpozdi. Nisam sigura ali mi se cini da mi je to sa dva monitora radio ranije dok nisam imao 64-bita win i 4GB rama. Da li je neko imao iskustva sa ovim na 8800GTS kartama.
Zaboravih da navedem da kada sam izvadio grafiku stavio u drugi PCIexpress slot i radio bez drajvera sa prikacenim monitorom na taj desni DVI islo je sve bez problema nikakvi plavi ekran sanije pojavio na osnovu toga bi mogao da predpostavim da problem nije hardveske prirode nego softverske?

Hvala.

Poslednja izmena:
Da li si enableovao dualview. Kod mene je enableovan samo singl, ati promeni u dual.

Ja ni nestignem da to uradim zalepi mi plavi ekran.

probaj to pre nego sto nakacis drugi monitor,
probaj i sa nekim drugim drajverima.

Idi u safe mode i deinstaliraj preko drive cleanera sve nvidia drivere. Restartuj Pc, instaliraj zadnje whql drivere i probaj.

Poslednja izmena:
Problem resen.
Drajverima je smetao MagicTune za Samsung 971P kad sam njega obrisao sve radi lepo nista se ne buni.

Hvala u svakom slucaju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno