nikola1970
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.07.2009
- Poena
- 375
Imam Sony Ericsson Xperia Mini ST15i i danas kada sam je priključio na usb i u komp izbacilo mi je da imam novi software update. Ja sam prihvatio, sve se završilo kako treba, i nakon što sam upalio telefon sve je izgledalo ok, update je uspeo, nakon 5 minuta mi je stigla SMS poruka, ali ona nije bila sačuvana tamo u porukama, jednostavno stigne i vidim gore da je stigla, ali kada udjem u poruke nema je... Onda sam iscimao burazera da mi on pošalje SMS da vidim da li će sa njim raditi ali opet ista priča, poruka nije sačuvana. Isto tako kada je pošaljem poruku ne ostaje u konverzaciji. Vidim samo one poruke pre update-a.
Shvatim ja da je to sigurno neki bag u tom novom software-u jer je to počelo da se dešava odma nakon što sam ga update-ovao. Ubacim ja ponovo USB u telefon i u onom Sony Ericsonnovom programu preko kojeg sam isao update, uradim repair software i on me upozori da će sve sa telefona da se izbriše, poruke, kontakti itd... Backup-ovao sam kontakte a aplikacije sam prebacio na memorijsku karticu (settings>applications>manage applications> move to sd card) misleći da će one ostati jer su jel na memorijskoj. Odradim ja repair, SMS proradio, ali telefon kao da je tek prvi put uključen, nema ništa na njemu, nema aplikacija koje sam pomerio na memorijsku
Odem u my computer kad na memorijskoj kaze da imam samo 144 MB free od 2 GB ukupno što imam na kartici, ali tih programa nema nigde, sve foldere sam pretražio ali ne mogu da nadjem te aplikacije nigde. A kada obeležim sve fajlove na kartici i kada kliknem properties kaze da je samo 750 MB used, što znači da je 2GB - 750MB = oko 1.2 GB slobodnog prostora, ali meni kaze da imam samo 144. E sada pretpostavljam da se te aplikacije negde nalaze na kartici ali nisu vidljive nekako... Ostale su mi samo slike i muzika na kartici i njih mogu da vidim iz telefona u galeriji i media playeru.
Šta da radim? Gde je taj prostor koji nedostaje na kartici? Gde su programi? Poludeo sam totalno
Telefon nije rutovan.
Hvala!
Shvatim ja da je to sigurno neki bag u tom novom software-u jer je to počelo da se dešava odma nakon što sam ga update-ovao. Ubacim ja ponovo USB u telefon i u onom Sony Ericsonnovom programu preko kojeg sam isao update, uradim repair software i on me upozori da će sve sa telefona da se izbriše, poruke, kontakti itd... Backup-ovao sam kontakte a aplikacije sam prebacio na memorijsku karticu (settings>applications>manage applications> move to sd card) misleći da će one ostati jer su jel na memorijskoj. Odradim ja repair, SMS proradio, ali telefon kao da je tek prvi put uključen, nema ništa na njemu, nema aplikacija koje sam pomerio na memorijsku
Šta da radim? Gde je taj prostor koji nedostaje na kartici? Gde su programi? Poludeo sam totalno
Telefon nije rutovan.
Hvala!
Poslednja izmena: