Šta je novo?

Pomoć :(

BojanaMNE

Slavan
Učlanjen(a)
06.06.2007
Poena
301
Dakle, ja sam očajna jer mi komp treba svakog momenta, ispiti su u toku i seminarski i tako ...
Prije desetak dana sam se saplela i pala na ulici, zajedno sa mojim macbook-om, koji je makar bio u zastitnoj futroli...I sad, on je radio sasvim ok sve do sada...
Jutros sam ga uključila i dočekao me je iritantni biiip zvuk koji se ponavlja nekad nakon nekoliko sekundi a nekad nakon nekoliko minuta, pola sata...
Molim vas, pomagajte! Nemam ideju što bi to moglo da bude, niti sada imam đe da ga odnesem. Može li da mi rikne ako nastavim da ga koristim?
Ja sam išla na ono about mac i tamo piše da je sve ok. Ima li neki alat na njemu sa kojim bih mogla da provjeri da ne riknjava nešto unutra...
:zgran:

hm.. jedino sto mi pada na pamet je TechTool Pro - nisam ga nikada koristio ali vidim da ga ljudi hvala. Moze da testira kako harddisk tako i ostatak hardwarea u MAc-u; sta tacno - nemam pojma :)

u svakom slucaju MacBook mozes odneti u neki od servisa: http://www.apple.co.yu/scr/support/

Valjda nece sad da postavlja isto pitanje po svim forumima ;) I ja sam joj juce preporucio doticni program, a ako ne zna gde da ga nadje nek pogleda malo na Google.

Poslednja izmena od urednika:
Delboy, frka je frka:wall:, bolje da mi pomogne sto vise ljudi moze, bila sam zaista u panici. Odradila sam sve preporuceno, i extended test, beep se vise ne cuje, na extended test kaze da nema problema, ali meni se cini da mi lijeva strana mekica vise grije???

Uglavnom, jos je u garanciji, ispiti zavrsavaju u ponedeljak, nadam se da ce do tada izdrzati i onda ga nosim u servis.

pozdrav i hvala :wave:.

ako ti Bojana nije frka javi sta su ti rekli u servisu... !

U međuvremenu naravno odradi backup važnih stvari :)

Obavezno bekapuj sve podatke na neki DVD ili flesh (pozeljno na oba) pa nosi u servis na pregled.

Vrh Dno