Šta je novo?

Pomoć sa DOSom

ironmanbg

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2004
Poena
935
Moja oprema  
Laptop
Thinkpad T440
Mobilni telefon
A55
Pristup internetu
  1. Optički internet
Potrebno mi je da izvedem postupak naveden u linku

http://android.stackexchange.com/qu...-stopped-because-battery-was-low-restore-file

To kod mene izgleda ovako

Kod:
C:\Users\Milanche78\Downloads\s\New folder

a fajlove sam imenovao 1vid i 2vid, ekstenzija se ne vidi, inače je 3gp, da li je i to potrebno kucati u cmd.
Ako može neko da mi otkuca kako bi trebalo do kraja.
Hvala
Inače sam uspeo da otvorim poslednji folder, ali ne prepoznaje fajlove ili sa komandom
Kod:
copy /b 1.mp4+2.mp4
nekaj nije u redu.

Наравно да мораш да куцаш и екстензије, оне су део имена фајла и без њих команда не зна шта да ради. Ово је бинарно копирање два фајла, одавно нисам користио па нисам сигуран да ли је довољно ово
Kod:
copy /b 1.mp4+2.mp4
или је ипак потребно да буде
Kod:
copy /b 1.mp4+2.mp4 3.mp4
чиме се од 1.mp4 и 2.mp4 прави 3.mp4 ... могуће и да може па ће у првом случају да се од 1 и 2 направи нови 1 мада мислим да мора да се наведе име фајла у који се ово копира.

Куцај команду са све екстензијама и твојим именима фајлова па да видимо шта ће да се деси. Пре тога за сваки случај сачувај негде оригинал фајлове.

Problem je zato što nije snimio kraj fajla u kome se nalaze informacije o kanalima. Ideja je da se nakaleme 2 fajla, verovatno prvo neispravan pa posle ispravan.
Ovaj trik radi sa formatima koji imaju taj dodatak na kraju.
3gp je baziran na mpeg-4 part 12 i gornjs akrobacija možda i uspe.

Za početak, kopiraj rezultat dir komande iz dos boxa ovde pa će ti već neko napisati koje komande da koristiš.

Poslednja izmena:
Završio sam, verovatno mi prvi put nije radilo zbog 3gp ekstenzije.

Nazad
Vrh Dno