Imam kompjuter koji je poprilično star (ploča-menjana pa ne znam koja je, procesor-Intel 166 MHz, memorija-32 MB).
Uzeo sam od druga karticu sa USB konektorima i priključio na PCI slot.Kada je Windows 98 pronašao novi hardware skinuo sam sa interneta nove drajvere i na kraju instalacije pojavila se sledeća poruka:
UNABLE TO FIND ANY VIA USB 1.1 HOST CONTROLLER ON THS SYSTEM.
SOLUTION:
1. ENABLE USB HOST CONTROLLERS IN THE BIOS.
2. DO NOT PRESS "CANCEL" IN THE "FOUND NEW HARDWARE WIZARD" WINDOW.
Ovo drugo rešenje sam odmah odbacio jer nisam tako postupio, a u vezi prvog me interesuje gde treba da podesim USB HOST CONTROLLERS u BIOS-u???
Molim vas da mi pomognete!!!
Da li uopšte i mogu da koristim USB na mom kompu? Inače i modem je na PCI slotu pa ne vidim razlog zašto ne bi i USB radio!!!
Uzeo sam od druga karticu sa USB konektorima i priključio na PCI slot.Kada je Windows 98 pronašao novi hardware skinuo sam sa interneta nove drajvere i na kraju instalacije pojavila se sledeća poruka:
UNABLE TO FIND ANY VIA USB 1.1 HOST CONTROLLER ON THS SYSTEM.
SOLUTION:
1. ENABLE USB HOST CONTROLLERS IN THE BIOS.
2. DO NOT PRESS "CANCEL" IN THE "FOUND NEW HARDWARE WIZARD" WINDOW.
Ovo drugo rešenje sam odmah odbacio jer nisam tako postupio, a u vezi prvog me interesuje gde treba da podesim USB HOST CONTROLLERS u BIOS-u???
Molim vas da mi pomognete!!!
Da li uopšte i mogu da koristim USB na mom kompu? Inače i modem je na PCI slotu pa ne vidim razlog zašto ne bi i USB radio!!!