Šta je novo?

pomoć oko stuba...hitno ako nije bitno...

jock3

Cenjen
Učlanjen(a)
14.03.2010
Poena
154
Nedavno sam odlučio da iskoristim stari(ji) muzički stub marke Schneider kao pojačalo i zvučnik za kompjuter. Još nisam povezao sa pc-jem,ali uskoro ću,mada sumnjam da će tu biti ikakvih problema... Iako problem nije bas vezan za računar tražim pomoć u nadi da će se neki stručnjak odazvati i pomoći mi oko mog problema. Sledeća stvar je u pitanju: na kanalu zvučnom za desni zvučnik se jako slabo čuje. Ovo znam jer sam probao i jedan i drugi zvučnik za oba kanala i sigurno znam da nije problem u njima. Levi radi kako treba. Upitanju je nepoznat model. Na njemu piše samo Schneider AM/FM EQUALIZER STEREO RECEIVER DOUBLE CASSETTE DECK IR-REMOTE CONTROL. Molio bih ako se neko barem malo razume da mi kaze kako da otlkonim ovaj problem. Vešt sam sa alatom(lemilica pogotovu) i znao bih šta da uradim ako bi mi neko reko tačno šta. Ne bi da ga nosim u servis još uvek jer sam siguran da će me neki tamo čičica odrati za sitnu popravku koju bi uz malo pomoći sigurno sredio. Hvala u napred.ps. original zvučnici su u pitanju koji su došli uz stub(4 oma)

Poslednja izmena od urednika:
Da si odneo u servis, verovatno bi uradili isto k`o i ti i rekli da su promenili izlazno kolo i naplatili ti solidno :)

Iako se poboljsao posle malo razradjivanja, nije lose da kontaks sprejem naprskas potenciometre. Problem je verovatno u njima i moze opet da ti se vrati.

Nazad
Vrh Dno