Šta je novo?

Pomoć oko izbora

BuckyBgd

Slavan
Učlanjen(a)
20.03.2008
Poena
304
Imam nameru da u skorije vreme uzmem grafičku karticu, ali uopšte ne poznajem materiju (shvatite to ozbiljno). Pregledao sam gomile testova i tekstova i sad tek ništa ne mogu da skopčam. Da ne dužim, potrebna mi je pomoć oko odabira. Imam samo par malih uslova (ne pitajte zašto): da to bude najbolja kartica iz serija radeon 8500 ili bolja, X serije, GeForce 7000 ili bolja i da to ne bude skuplje od 120€.

Poslednja izmena:
Imam nameru da u skorije vreme uzmem grafičku karticu, ali uopšte ne poznajem materiju (shvatite to ozbiljno). Pregledao sam gomile testova i tekstova i sad tek ništa ne mogu da skopčam. Da ne dužim, potrebna mi je pomoć oko odabira. Imam samo par malih uslova (ne pitajte zašto): da to bude najbolja kartica iz serija radeon 8500 ili bolja, X serije, GeForce 7000 ili bolja i da to ne bude skuplje od 120€.
Do 120eur imas solidan izbor,na kraju ces dodati 20eur i kupiti ati 4850 :banana:

Bolje bi ti bilo još 1GB RAM-a i neki ATI HD3850 ( eventulano neka jeftina nV 9600GSO ) za tih 120e.
I da se malo klokne taj CPU.

Bolje bi ti bilo još 1GB RAM-a i neki ATI HD3850 ( eventulano neka jeftina nV 9600GSO ) za tih 120e.
I da se malo klokne taj CPU.

Hvala ti za HD3850 koji, koliko ja znam, a ne znam mnogo, ne spada u moje male uslove. Samo me interesuje koja je najjača među gore navedenim karticama.

Da li neko može samo da mi kaže koja je najjača među gore navedenim karticama: serija radeon 8500 ili bolja, X serija, GeForce 7000 ili bolja i da to ne bude skuplje od 120€.

Ok ja ne kapiram uslov lol . Tako da cu samo da ti kazem za ovaj deo do 120 evra.

Prvi savet je dodaj jos 20 evra i uzmi 4850 512mb bez razmisljanja. Znaci ako mozes da odvojis jos toliko kinte onda je to jedini i najbolji izbor.

Ako nemas da izdvojis extra 20 evra, onda uzmi 8800 gt 512, mislim da imas palit-a na nekoliko mesta bas za 120 evra.

U pitanju je PCI-e.
Vidim da su kartice poređane po ceni. Da li to važi i za njihovu snagu?

Konfiguracija:
Pentium D 2 x 2,66MHz
2 x 512 MB RAM
Foxconn P4M890-8237

LOL... nisam video ovaj deo.

Brate... nemoj to da radis. zaboravi ovaj moj post prethodni. Prodaj tu konfu i uzmi za 350 evra novu... da stavljas bolje graficke na obican pentium D... smesno...

Poslednja izmena:
Da li neko može samo da mi kaže koja je najjača među gore navedenim karticama: serija radeon 8500 ili bolja, X serija, GeForce 7000 ili bolja i da to ne bude skuplje od 120€.

Covece to ne postoji vise jel razumes ti to? Ti kao da si dosao na ovaj forum ovde kroz nekakav time machine lol . kakva Gforice serija 7, x serija skuplja od 120 evra. Pa 8800GT koja je bolja od svih tih kartica iz prethodne serije (izuzev mozda ove dual kartice 7900.. ili kako se zove vec), i kosta 120 evra. Odma da ti kazem zaboravi na nadogradnju smesno je stvarno. Prodaj taj komp koji imas, i skupi jos malo para i kupi sve zajedno za 350 evra normalan komp.

Poslednja izmena:
Ipak je ovo bilo od velike pomoći. Zahvaljujem se svima.

Nazad
Vrh Dno