Šta je novo?

Pomoć oko androida...nije aplikacija ali kapiram da mora ovde

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Naime burazerovi klinci su malo bili "nemirni" pa su mu skočili na telefon koji je ostao na punjaču i naravno otišao je touch screen :)
Telefon ima šifru, a pošto mu je istekao ugovor uzeo je drugi telefon pa sad hoće iz ovog da izvuče kontakte. Da li je to uopšte moguće preko nekog software-a izvući? Telefon ima patern šifru, pa ga sam Samsung Kies ne vidi, tj ne dozvoljava pristup.
Takođe smo probali pošto ima instaliran viber da pristupimo preko windows aplikacije viberu, ali naravno traži da se pošalje kod, i pošto je ubacio karticu u drugi telefon viber sa tog telefona nema šta da povuče, a on je naravno bio toliko pametan da nije koristio back up kontakta online :S

Imate prikaz na ekranu ali ne radi touch?
Telefon podržava OTG?
Tada je najlakši način da telefonu priključite miša preko OTG kabela i obavite sve što vam je potrebno sa mišom umesto prstom.

Da, imam prikaz na ekranu, ali nemam taj OTG kabl :) U pitanju je Samsung Galaxy S Duos S7562, jel on podržava to uopšte?

Da, imam prikaz na ekranu, ali nemam taj OTG kabl :) U pitanju je Samsung Galaxy S Duos S7562, jel on podržava to uopšte?
Ovako na brzinu ne nalazim da ima, 7582 ima, proveri.
Jer ako nema podršku za otg, i ako usb debugging mu već nije uključen tada ne postoji treći način da uradiš ono što želite.
Bar koliko je meni poznato ne postoji, neka me neko ispravi ako kod Samsungovih telefona postoji još neki način.

ОТГ кабал није скуп, вреди покушати.
У крајњем случају, отиђи до прве радње и замоли их да проверите да ли тел подржава ОТГ кабал.
За комплетно копирање садражаја из једног у други телефон ја користим Wondershare MobileTrans али мора прво usb debugging да се укључи да би програм препознао телефон.

Ima još jedna opcija, ako kojim slučajem jeste rutovan telefon i ima custom recovery, u tom scenariju ne zavisiš ni od usb debugging-a ni otg-a, prebaci se na micro sd i flešuje se ovo iz custom recovery-ja.
Tako se za početak otključa telefon a posle se ide na bekapovanje kontakata, sa jednim od dostupnih načina.

Postoji i četvrti način, ako su bitni samo kontakti i uključena je sinhronizacija sa google nalogom, tada kontakte možete videti tako što ćete se ulogovati iz browsera na google contacts, ili se ulogovati iz drugog telefona/tableta na taj gmail nalog.

Poslednja izmena:
Uzeo sam OTG kabl, ali ćorak, ne prepoznaje ga, posle sam video da nije kompatabilan, pošto je burazerov fon odneću ga sutra u servis pa nek zamene touch, ja uzeti fon a njemu izvući podatke :)

Nazad
Vrh Dno