_/Neo\_
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.01.2002
- Poena
- 720
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i7 8900k
- Matična ploča
- MSI Z370 SLI+
- RAM
- 2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
- GPU
- Sapphire RX580
- Storage
- Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
- Zvuk
- Sound Blaster Audigy FX
- PSU
- Corsair RM650i
- Kućište
- Cooler Master 690 1st gen
- Monitor
- Dell U2422H + HL P24 G5
- Miš & tastatura
- Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
- Laptop
- Dell Inspiron 15
- Mobilni telefon
- Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
- Pristup internetu
- ADSL
Naime burazerovi klinci su malo bili "nemirni" pa su mu skočili na telefon koji je ostao na punjaču i naravno otišao je touch screen 
Telefon ima šifru, a pošto mu je istekao ugovor uzeo je drugi telefon pa sad hoće iz ovog da izvuče kontakte. Da li je to uopšte moguće preko nekog software-a izvući? Telefon ima patern šifru, pa ga sam Samsung Kies ne vidi, tj ne dozvoljava pristup.
Takođe smo probali pošto ima instaliran viber da pristupimo preko windows aplikacije viberu, ali naravno traži da se pošalje kod, i pošto je ubacio karticu u drugi telefon viber sa tog telefona nema šta da povuče, a on je naravno bio toliko pametan da nije koristio back up kontakta online :S
Telefon ima šifru, a pošto mu je istekao ugovor uzeo je drugi telefon pa sad hoće iz ovog da izvuče kontakte. Da li je to uopšte moguće preko nekog software-a izvući? Telefon ima patern šifru, pa ga sam Samsung Kies ne vidi, tj ne dozvoljava pristup.
Takođe smo probali pošto ima instaliran viber da pristupimo preko windows aplikacije viberu, ali naravno traži da se pošalje kod, i pošto je ubacio karticu u drugi telefon viber sa tog telefona nema šta da povuče, a on je naravno bio toliko pametan da nije koristio back up kontakta online :S