Šta je novo?

Pomoć MSI M670X-055EU ,da li može veći hdd i više memorije?

Luksi

Slavan
Učlanjen(a)
21.01.2007
Poena
320
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. ISDN
Na zvaničnom sajtu je navedeno da je maks veličina hdd 120 Gb,i maks memorije 2 giga.
Da li je neko probao da stavi veći hdd i da li mu je OS bio sporiji?
Da li je neko probao da stavi više od 2 giga memorije a da mu je OS isčitao?
Trenutno je u njemu hdd od 80 giga i 1 giga rama.

Što se hard diska tiče, možeš bez problema da staviš veći od 120GB. To što piše na njihovom sajtu ne označava da je 120GB maksimum, već da se taj model fabrički ne isporučuje sa većim hard diskom od tog. Mislim da taj čipset neće podržati više od 2GB ram memorije, ali ako možeš da pozajmiš memoriju od nekoga, možeš sam lako to da proveriš.

@The Philosopher za hard si u pravu samo se sada dvoumim da li da umem neki sa 7200 ili da idem na standardni 5400?
Kolika je razlika u teperaturi pri zagrevanju?
Na kog prizvođača da idem?
WD
Seagate
Toshiba
Hitachi

Mislim da je neisplativo raditi upgrade hard diska na tako matorom laptopu , ja imam Seagate hard disk odlicno radi preporucujem ti , kod tebe pise da podrzava sata 2.5 hard diskove , posto je star laptop sigurno ti treba i cesalj dobro se raspitaj pre kupovine...

Ako imaš mogućnost da za prihvatljive novce nabaviš 7200rpm HDD, onda ga stavi svakako, neće biti primetne razlike u temperaturi, a dobićeš na brzini. Nije toliko bitan proizvođač koliko je bitno da je HDD 100% ispravan i da ne ispušta čudne zvuke, tipa da škljoca itd. :-D Nije potreban nikakav češalj, s obzirom da ti se u njemu već nalazi HDD koji koristiš, ako sam dobro shvatio?

Nazad
Vrh Dno