Šta je novo?

Pomoć LEXMARK x8350

• Začetnik teme Začetnik teme pajke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pajke

Cenjen
Učlanjen(a)
12.04.2012
Poena
154
Pozdrav svima, imam jedan problem vezano za multifunkcionalni uređaj lexmark 8350.

Ja sam potpuni dibidus za štampače tako da nemojte da se smejete mojim pitanjima 🙂
Naime našao sam gore navedeni uređaj kod mog ujaka koji ga ne koristi već par godina kako kaže i dao bi mi ga potpuno džabe, jedini problem je što ne znam ništa oko kertridža, koji kertridž ide u njega i da li taj kertridž može da se puni, ono za 500 kinti, da ne moram stalno da kupujem novi od po 2000 koliko je.

Malo sam guglao ali sam se još više zbunio, pošto ima valjda taj kolor i crni kertridž. Oznaka mu je 32 valjda za crni a 33 za kolor. Ovaj crni je 2500 a kolor 1800 din. Pa me zanima dal mogu da uzmem samo taj crni kertridž ali da ga posle dopunjujem kako hoću?

Hvala svima i pozzz

Mogu da se dopunjavaju. Posle par godina stajanja moras da kupis nove. To zadovoljstvo ispod 50€ nije.
Ako je kolor ispravan mozes da kupis samo jedan. Ako je "crkao" moras i njega da zamenis.

Hvala na odgovoru!

Stampac kupljen, kertridz nasao polovan za 300 kinti i napunio ga, radi bez problema. Koliko sam skapirao ako nekome treba pomoc, lexmarkovi novi modeli ne mogu da se pune, kao na primer kertridzi 14 i 15, cak ni one fore 14a i 15a, ovi stariji tipa 32,33,34,35 mogu... Pozzzzzzzzz

Ti da A oznakom mogu al i oni ne smeju da se zapostave i zapeknu 🙂

Nazad
Vrh Dno