Šta je novo?

POMOĆ - MTS internet na tabletu

Milutin I.

Zapažen
Učlanjen(a)
26.08.2022
Poena
2
Poštovani forumaši,

molim vas za malu pomoć. Planiram da kupim tablet (Samsung Tab S8). Predmteni tablet je dostupan u 5G verziji sa SIM slotom i WiFi varijanti.
Da li u slučaju kupovine 5G modela moram od MTS uzeti neki internet paket sa novom karticom ili mogu koristiti internet koji imam u okviru svoj paketa za mobilni telefon? Ukoliko mogu koristiti internet iz svog MTS mobilnog paketa, kako rešavam sim karticu tj. da li moram ići do poslovnice da mi daju još jednu karticu sa istim brojem ili e-sim, zaista ne znam.

Hvala na pomoći.

poglavicas

Slavan
Učlanjen(a)
02.06.2012
Poena
365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 3600
Matična ploča
Asus B550M Prime wifi
RAM
64GB DDR4 3200MHz
GPU
AMD Radeon RX6600 8G
Storage
1TB PNY CS3030 + 1TB Kingston NV2
PSU
LC6550
Kućište
Deepcool Matrexx 30
Monitor
AOC Q3279VWFD8
Miš & tastatura
Redragon Apas K535-KR
Laptop
Lenovo ThinkBook 14 G3 AMD 4700G
Mobilni telefon
Poco F3
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ne mozes dobiti još jednu SIM karticu kod mts-a na kojoj bi imao deljen net.

Sima. Dj

Poznat
Učlanjen(a)
21.12.2022
Poena
45
Poštovani forumaši,

molim vas za malu pomoć. Planiram da kupim tablet (Samsung Tab S8). Predmteni tablet je dostupan u 5G verziji sa SIM slotom i WiFi varijanti.
Da li u slučaju kupovine 5G modela moram od MTS uzeti neki internet paket sa novom karticom ili mogu koristiti internet koji imam u okviru svoj paketa za mobilni telefon? Ukoliko mogu koristiti internet iz svog MTS mobilnog paketa, kako rešavam sim karticu tj. da li moram ići do poslovnice da mi daju još jednu karticu sa istim brojem ili e-sim, zaista ne znam.

Hvala na pomoći.
Izvadis iz telefona, i stavis u tablet, drukčije nikako.

Vrh Dno