Šta je novo?

pomazite, treba mi tv

platipus

Cenjen
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poena
151
Ovako imam 700e (naravno plus minus neki iznos u koliko je primetan kvalitet u pitanju), treba da kupim tv, gledam ga sa nekih 3 metra razdaljine, gledao bih kablovsku (verovatno sbb d3), gledanje dvd, divx, pustanje filmova sa compa :type:(retko) i mozda nekada igranje igrica (sa compa:type:).
treba mi da bude pouzdan i da ima dobru sliku, negde mislim da mi dovoljan 42'' ili 50''.
bio bih prezadovoljan kad bi me posavetovali jer se bas ne razumem a treba da kupim

Sta ovi marketi rade sa cenama tv-a?! Sad u svim prodavnicama kao snizavaju cene,a kad odes tamo nema ni jednog od tih tv-ova koji su snizeni i uvek nude neku alternativu koja je bolesno skupa...
Na par mesta sam video Samsung LE 46A686 po izuzetnoj ceni i naravno kad se ode u prodavnicu nema taj,ali imamo ovaj koji kosta samo 20k vise...yeah right...:mad:
Eh sto ste banovali ovog k1985 ,kako sad da dodjem do njega da vidim sta nudi hehe :d
U kakvoj drzavi zivimo mozda je sigurnije i tako kupiti nesto nego preko marketa koji postaju sve neozbiljniji... :S:

Nisam ni sumnjao da je u Novom Sadu zanimljiva situacija... :-/

Jel moze bar da se naruci 656-ica i da li "nestasica" vazi samo za 46" ili i za 40"?

Poslednja izmena:
656 40" ima sad u prodavnicama,cena je oko 80k i zaista ih ima samo pitanje do kada ce biti tako i koliko komada imaju,ali 46" nema nigde i bas pokusavam da nadjem gde ima po toj nizoj ceni,ali je to izgleda cista navlakusa :mad:,cini mi se da ni po onoj astronomskoj nema nigde,ali nisam siguran... :S:

Vrh Dno