vkmiro
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.08.2016
- Poena
- 51
Stvari stoje ovako. Imam racunar i Quardo zvucnu kutiju sa pet satelita. Vec duže vrijeme se dogodi na iz kutije povremeno se na momenat cuje kao neko " puk " i to nebi ni bio neki problem da mi se sada ne dešava kada to na momenat pukne, na LG televizoru nestane slike na 2-3 sekunde i onda ponovo dođe. Krivca sam stavio da je ta kutija koja u sebi ima pojačalo, otvorio je, pregledao i sumnjive lemove preletovao. Medjutim se stvar ponavlja. Onda sam isključio kutiju i opet mi se na TV-u izgubi slika na momenat.Nije to tako često, možda u rasponu od sat - dva i traje sekund-dva.
Po nekoj logici, isto da nešto pravi smetnju na el. mreži u stanu pa dolazi do nekog kratkog povecanja napona. Iako u stanu ništa navece i ne radi sem frižidera, a i njega sam provjerio kada se to dese, reko da se nije termostat ukljucio, ali nije ni to. Da napomenem da mi racunar nije na istoj uticnici sa televizorom i resiverom. Nekada mi se znalo desiti i ova situacija, da upalim svjetlo u banji a nestane mi slika na monitoru racunara
To sana nije u pitanju.
Imali ko kakvu konstruktivnu ideju šta bi moglo biti u pitanju.
Po nekoj logici, isto da nešto pravi smetnju na el. mreži u stanu pa dolazi do nekog kratkog povecanja napona. Iako u stanu ništa navece i ne radi sem frižidera, a i njega sam provjerio kada se to dese, reko da se nije termostat ukljucio, ali nije ni to. Da napomenem da mi racunar nije na istoj uticnici sa televizorom i resiverom. Nekada mi se znalo desiti i ova situacija, da upalim svjetlo u banji a nestane mi slika na monitoru racunara
Imali ko kakvu konstruktivnu ideju šta bi moglo biti u pitanju.