Šta je novo?

Pomagajte!!!

Vlada_PA

Slavan
Učlanjen(a)
16.05.2005
Poena
309
Kada pokrenem GTA: San Andreas sve je ok lepo radi, ali dok idem ulicom ljudi trepere non sop nestaju pa se pojave, ali nista drugo ne brljavi, samo to!

koristim Ati Radeon 9200 SE 128MB i instalirao sam framework i najnovije drajvere juce kada sam ih skinuo sam ati sajta. Takodje sam sve rezolucije menjao sve zivo probao i uvek isti problem argg.

dok sam koristio GeForce 4 mx460 nisam imao problema nije brljavilo nista a sada sa ovom grafickom brljave samo ljudi!

moze li mi neko pomoci?

Meni se to isto dogadjalo sa Radeon 8500 i nisam nasao resenje 🙁
U medjuvremenu sam uradio upgrade i sada vise ne nestaju na X800XL 😀

Vlada_PA je napisao(la):
Kada pokrenem GTA: San Andreas sve je ok lepo radi, ali dok idem ulicom ljudi trepere non sop nestaju pa se pojave, ali nista drugo ne brljavi, samo to!

koristim Ati Radeon 9200 SE 128MB i instalirao sam framework i najnovije drajvere juce kada sam ih skinuo sam ati sajta. Takodje sam sve rezolucije menjao sve zivo probao i uvek isti problem argg.

dok sam koristio GeForce 4 mx460 nisam imao problema nije brljavilo nista a sada sa ovom grafickom brljave samo ljudi!

moze li mi neko pomoci?
Cudno, probaj neke starije drajvere, kod druga je na 9200 sve OK.

I ja sam imao tih problema sa treperenjem ljudi,ali samo prvih 3-4 sata igranja,posle je prestalo.Nisam nista menjao,i nije mi jasno kako je treperenje prestalo.Inace ja imam radeon 9000 64mb.

hmm cudno

hvala icy za drivere sada cu da skinem p cu ti javiti jel proradilo

EDITED

e lose vesti ja otisao na sajt kada ono svaki link za download drajvera dead

jel imas mozda ti neki na kompu noviji pa da mi uplodujes ili posaljes na email

aj plz

hvala unapred

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno