Šta je novo?

Pomagajte

ATC

Čuven
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
604
Cao svima, elem ovako:
Instalirao sam Windows XP Pro verziju i sve super radi samo ima jedna mala zackoljica. Imam CD-Recorder LG 16x i nikako ne mogu da nateram Nero-a da nareze disk tj. pustim rezanje, dodje do nekih 10%-20% i racunar se resetuje iz meni nepoznatih razloga. Inace sve je OK radilo dok sam imao instaliran Windows Me i nije prijavljivalo nikakve greske, a kamo li da se resetuje racunar. Ajde ako neko zna u cemu je problem da mi napise.
Pozdrav Dejan.

skini update za nero da bi radio u XP-u
ako ti to ne pomogne probaj easy cd creator i za njega moras update da skines meni je isto nero zezo pa sam probao sa ovim drugim i sad radi bez problema

Idi na Roxio site, tamo imas objasnjenja, a probaj sa disc juggler programom.

Meni je LG 16x na XP-u od prvog dana radio besprekorno, a koristio sam sve verzije od Nero-a 5.5.5.1 do 5.5.7.2. Nikakve dodatne drajvere ili slicne stvari nisam instalirao. Moguce je da se XP-u ne svidja tvoj hardver ili tako nesto...

Dodatak

samo sam hteo jos da dodam da sam pokusao da snimim i uz pomoc Easy Cd Creator-a V5.0 i da nisam uspeo (opet je resetovao racunar). Inace koristio sam Nero V5.5.4.0 i uvek je dobro radio, ali pod XP-om nikako da narezem CD (nisam bas upucen da li ova verzija Nero-a podrzava XP). Sada skidam Nero 5.5.7.2, pa se nadam da ce sa njim mozda raditi.

Inace konfoguracija je sledeca:

Abit KT7A
AMD Duron 700MHz
HDD Maxtor 40Gb ATA100 7200rpm
256Mb RAM NCP PC-133
GeForce 2 GTS 32Mb
Sound Blaster Live!
Pinnacle Studio PCTV Rave
Adaptec SCSI 2904
CD-R Teac 6x SCSI
CD-Rom Teac 32x SCSI
CD-R LG 16X

Inace ovo sve radi bez ikakvih problema i pod Windows-om 98 i pod Windows-om ME. Jedino mi na pamet pada da postoji konflikt sa SCSI uredjajima. Pozdrav Dejan.

Ja sam probao da narezem disk iz media plejera 8 ali on ne prepoznaje rezac(treba da ga prepozna kao removable storage ali nece nikako). ???

Nazad
Vrh Dno