Šta je novo?

Pomagajte!

golubovic

Slavan
Učlanjen(a)
29.11.2008
Poena
304
Imam fan controller za napajanje i neki cpu cooler na procesoru. posto sam ja truba za racunare, recite mi da li oni treba istovremeno da rade ili ne, posto mi se taj fan controller uzasno greje i i comp mi bruji ko traktor. Sta da radim? :smash:

Fan kontroler se greje ? :trust:
Pojasni malo situaciju.

Uh... .Ako bi mogao malo da pojasnis stvari, odavno nisam video konfuzniji post.

ufff...

Pa pojma nemam kako da objasnim... To je ono cudo gde se ukljucuje kabel za napajanje, kockasto je,ima mali ventilator <cooler> u sebi koji kod mene ne radi pa se verovatno zato tako greje...

Poslednja izmena:
eto resenja, ne radi ventilator, nema izmene vazduha i zato se i greje ne samo napajanje nego i celo kuciste.
ventilator u napajanju (toj kutiji) i nema provetravanja kucista. iz tog razloga dolazi do povecavanja broja obrtaja u kucistu na svim ostalim ventilatorima.
hitno resi problem sa napajanjem, ventilatorom u napajanju.

Hvala ti punp Johnny B. Jel moze da se promeni ta kutija i jel znas nesto o tome da me uputis

Poslednja izmena:
naravno, komponenta kao i svaka druga u kompu.
moras nam reci sta imas od komponenata i koje ti je trenutno napajanje

Ma to je Fan controler model KYP-230 ATX switchin power supply King Year...
Ne znam da li si na ovo mislio?

jesam, samo mi jos reci koja je masina, da li mozda znas koji je procesor ili ono tipa pentium 3 ili 4 ili sta vec?

po oznaki bih rekao da je to dosta jako, ali od viska glava ne boli.
mozda ce cak sluziti i u novom kompu.
slazem se sa ALEKSANDARALEX.
kupi zameni i uzivaj.

Ma nesto cu vec da iskombinujem... Hvala na savetima! Pomogli ste mi...

Probaj da zamenis ventilator i izduvaj prasinu koja se verovatno nakupila u napajanju. Posle toga vidi da li ces da menjas napajanje.

decko je rekao da je totalni laik, zato i savetujemo da kupi novo.
@golubovic
ako mozes da se snadjes i izduvas kao sto ti je rekao COLT i zamenis ventilator, to ce te proci najeftinije.

Danas sam kupio novo napajanje za 1200 din,ugradio i masina fura ko luda. Resen problem konacno... Hvala svima na savetima,pomogli ste mi!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno