Šta je novo?

Pomagajte

Ako ti brljaju teksture 90% je do lose graficke, ali eto neko rece da to hoce i do visoke temperature. U tvom slucaju ja se ne bi mnogo *****avao, reklamirao bi graficku, jer nije rijetkost da gigabyte izbaci falicnu graficku. Kazem ti i meni se desilo slicno sa nekim FX prije par godina. Reklamiraj to.

Poslednja izmena:
Ploca. ;))

Ma druze jednostavo ces znati pipanjem hladnjaka na ploci i na grafi dali je nesto od to dvoje ne treba ti nikakvi meraci temperature. Ja isto ciljam na to da ti se nesto pregreva . Znaci otvori kuciste i igraj igru kad ti zabode pipni procesor grafu chipset hladnjak memoriju ako je nesto od toga toliko vruce da si se ispekao to je ili riknulo ili mu ne radi vent kako treba. Ali ako je nesto od doticnih hladno skroz znaci da nije dobro legao cooler . Stvarno mi nista drugo ne pada na pamet jer nebi mogao uopste da igra igru da mu je crkla karta ili da je bagovita a takodje i sa plocom je isti slucaj ja nikad nisam naleteo na plocu ili kartu da radi 30 minuta pa posle toga pocne da izbacuje kockice i trouglove i da zabode na kraju.

Ma druze jednostavo ces znati pipanjem hladnjaka na ploci i na grafi dali je nesto od to dvoje ne treba ti nikakvi meraci temperature. Ja isto ciljam na to da ti se nesto pregreva . Znaci otvori kuciste i igraj igru kad ti zabode pipni procesor grafu chipset hladnjak memoriju ako je nesto od toga toliko vruce da si se ispekao to je ili riknulo ili mu ne radi vent kako treba. Ali ako je nesto od doticnih hladno skroz znaci da nije dobro legao cooler . Stvarno mi nista drugo ne pada na pamet jer nebi mogao uopste da igra igru da mu je crkla karta ili da je bagovita a takodje i sa plocom je isti slucaj ja nikad nisam naleteo na plocu ili kartu da radi 30 minuta pa posle toga pocne da izbacuje kockice i trouglove i da zabode na kraju.

Pa nije bas tako. Meni je isto tako radila fx5200 ili 5600. Igra radi nekih pola sata i zatim pocnu neke teksture da se iscrtavaju. Odnio sam na servis i dali su mi novu grafu, jer se ispostavilo da sam dobio los primjerak gigabyte grafe. Naravno moguce je da je kod njega samo temp povisena zbog silent hladjenja. Neka zabode kuler i odma ce vidjeti dal je do temperature.

Nije "greska" u pitanju vec cesto lose hladjenje jednog dela kartice na mestu na kom se kaci naponski kabl...a i to se da lako srediti...ukoliko je to slucaj.
U pitanju je zadnji deo kartice...mada koliko znam Sapphire-ove imaju pasivac preko tog dela, tako da...:S:

Poslednja izmena:
Hoce li iko ikad da procita ceo post ali ce da cita samo zbrda zdola. Ja ga pretera! Izgleda sam ga ja preteroa sto sam uopste okacio post!!!!! JA pricam kako rade neke firme ne ta fima kod koje sam uzeo komp!!!!!!!!!!Da si citao ceo post znao bi!!

Stvrano ovde vise onih koji bi samo nesto da napsiu nego onih koji bi da odogovore tj da pomognu.

Cast izuzecima!!!!!!!

Predlog ADMINIMA da promene naziv foruma.

Nisam rekao tebi da si pretjerao, nego momku koji je pisao tvoje gramaticke greske; nemoj da me napadas kada nisam kriv!:D

sta bi sa graficke na kraju, jesil reklamirao?

Oterali ste coveka na kraju, sramota ga i da napise sta se desilo :D

Nazad
Vrh Dno