Šta je novo?

pomagajte!

TeCHNiCS

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2006
Poena
304
ja neam pojma de da stavim ovu temu... tako da ako admini misle da joj ovde nije mesto neka je stave gde treba... ja sam ocajan trenutno... imam asus k8n i athlon 64 3000+ s754, radeon 9550 modovan u 9600 512 rama etc...etc... i sad... prikupile se neke parice pa sam prvo mislio da kupim 7600gs za agp... i onda se primim na onu inno3d 7300 sa 1500+mhz memorijom ali pci-e slot!... a sad....

sta da radim ljudi??? jel valja ovaj 754 3000+ sa 512k???
dal da menjam samo plocu da ima pci-e i ddr2????
treba da uzmem jos 512 rama pa se opet nerviram jer imam ddr a ddr2 je brzi :mad:
sta da radim sa grafickom???? koju uzeti??"?:mad:

nerviram se zbog ovoga.... dajte neki savet

jesi razmisljao o BBA x800xt AIW-u? imas ponudu u sobi Hot Hardware, kartica kosta 132e, trebalo bi da je brza od tog 7600gs-a, a dobijas i solidan tv-tuner.. naravno za AGP

ne mozes da zamenis plocu i da dobijes ddr2, morao bi da menjas i procesor, tj kad se pogleda celu masinu (grafika, cpu, ploca, memorija - totalno je neisplativo sad menjati memoriju, jesi video cene?)
jos uvek performanse ddr2-ke nisu iznad onoga sto nudi dobra ddr memorija, bar ne znacajno...

Prodaj plocu i kupi DFI nF4X Infinity i dobicjes za 15-ak e novu plocu sa PCIE slotom u koju mozes da ubodes bilo koju novu grafiku ;) Taj tvoj Athlon 64 moze da te posluzi jos solidan period vremena tako da mislim da nema potrebe da ga menjas.

Prodaj plocu i kupi DFI nF4X Infinity i dobicjes za 15-ak e novu plocu sa PCIE slotom u koju mozes da ubodes bilo koju novu grafiku ;) Taj tvoj Athlon 64 moze da te posluzi jos solidan period vremena tako da mislim da nema potrebe da ga menjas.

Ovo ti je dosta dobro (verovatno najbolje) resenje. Reci samo koliko kinte maksimalno imas na respolaganju pa da ti preporucimo i koju graficku da kupis ;)

najradije bih ti odgovorio ali mi je crklo napajanje 6550G 550w i sad se cheka xaser 3 sa 420w thermaltake... sad sam kod ortaka pa cu ti javim kad sklopim sve ;) poz

To neka LC epidemija :d??? Evo i M3-u pre neki dan otislo napajanje....

pazi foru.... stavim x800xt i povezem ga, sednem da igram cs1.6 na tehnikomu i igrao jedno 2 sata i tup ugasi se komp... ja gledam reko hmm sta je sad? probam da upalim nece... skinem stranicu vidim sija maticna, tj. dioda na njoj. ja u chudu.... uzmem napajanje sa kewinog kompa i probam, radi. prevrnem pola sobe da nadjem garanciju od napajanja kad ono istekla 22. oktobra a meni crklo 23. aaaaaaaaaaaa tad sam poludeo kad sam video... nisam hteo da ga nosim na popravku. kupio sam danas thermaltake xaser 3 v1000 crno bez providne strane naravno BIG tower sa napajanjem 420w takodje thermaltake. prezadovoljan sam, ima 7 coolera u kucistu + procesor, graficka i napajanje... i nista se ne cuje

e da, posto je na x800xt cooler previse bucan, skinuo sam ga i stavio coolermaster coolviva tako da se sada nista ne cuje... i da, stavio sam hladnjake na mem.chipove isto od CM.

videcu da ovih dana formatiram hard posto nije radjen format godinu ipo dana i poceo je da brljavi pa kad odradim to javljam rezultate iz 3d marka sa x800 aiw.

ajd pa tako :))

pazi foru.... stavim x800xt i povezem ga, sednem da igram cs1.6 na tehnikomu i igrao jedno 2 sata i tup ugasi se komp... ja gledam reko hmm sta je sad? probam da upalim nece... skinem stranicu vidim sija maticna, tj. dioda na njoj. ja u chudu.... uzmem napajanje sa kewinog kompa i probam, radi. prevrnem pola sobe da nadjem garanciju od napajanja kad ono istekla 22. oktobra a meni crklo 23. aaaaaaaaaaaa tad sam poludeo kad sam video... nisam hteo da ga nosim na popravku. kupio sam danas thermaltake xaser 3 v1000 crno bez providne strane naravno BIG tower sa napajanjem 420w takodje thermaltake. prezadovoljan sam, ima 7 coolera u kucistu + procesor, graficka i napajanje... i nista se ne cuje

e da, posto je na x800xt cooler previse bucan, skinuo sam ga i stavio coolermaster coolviva tako da se sada nista ne cuje... i da, stavio sam hladnjake na mem.chipove isto od CM.

videcu da ovih dana formatiram hard posto nije radjen format godinu ipo dana i poceo je da brljavi pa kad odradim to javljam rezultate iz 3d marka sa x800 aiw.

ajd pa tako :))

Mozda bi prodavac mogao da ti izadje u susret u vezi garancije...Postoji nacin da se tehnicki zavede da je napajanje crklo dan pre toga i prosledi dalje uvozniku...Naravno kada bi hteo...I da ga zamolis i castis nesto ako hoce...:bottle:

Vrh Dno