Genghis Khan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.03.2001
- Poena
- 680
E sad sam stvarno poludeo i to extra...Pazite ovo😀oshao sam sa mora i seo za rachunar...Sve ok shljaka i to josh net radi kao besan...Legnem da spavam i probudim se sutra a ono qrac...Upali se,prepozna diskove i kad treba da prikaze ono XP uchitavanje on stoji...Onda posle par sati zezanja zakljuchim da je problem u tome shto nema isapnp.sys fajla u system32 dir-u...Onda se (posle 2 sata pokushavanja da ga namestim)iznerviram odem do druga i formatiram HDD i reko sad ce sve biti Ok kad tek onda prc...Onda se pokrene onaj pochetni plavi prozor i non stop pishe loading windows executive files (to pishe u zagradi)...I tako stopji...Onda odem ja i opet formatiram HDD i opet dodjem kuci i onda sve normalno kao da nishta nije bilo...Onda nestane struje pa onda sve ja hteo ponovo ali opet ona greshka (loading win exe files)...I onda sam otishao u jednu igraonicu i pokupio im server 🙂D) pa sad sa njega pishem...Ako ovo nereshim skorije pochecu da lupam deo po deo od nervoze...inache sutara radim zurku 🙁🙁: