Šta je novo?

Pomagajte Windows je poplavio

cobra

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2002
Poena
604
:!: Ako neko moze da mi pomogne :

Bez valjanog razloga windows XP poplavi i izbaci sledecu gresku

win32k.sys
adress bf839d2b Base at bf800000 date stamp 3d6de5e5

posle toga restart i sve radi normalno dok se opet ne pojavi plavi ekran .
Nema pravila da se to pojavi jednom dnevno ili u odredjenom vremenskom razdoblju nekad radi 3 dana okej a nekad se desi i 5 puta na dan.Reinstalirao Windows opet isto ,mjenjao drajvere opet isto pomagajte.
Konfiguracija Asus A7s333 Athlon 2000 xp 512 ddr Twin mos Ati radeon 9200 se 128 mb 40 gb Maxtor.

Pa posle kazete da M.K. nista nezna.... :mrgreen:

Mirise mi na memoriju...jesi li je testirao?Ako je ona ok, da nije napajanje?Kakve su voltaze?

Ma formatiraj i ima da radi, a ako neradi onda je nesto od hardware-a ili podesavanja u Bios-u... :beat:

Ne bi bilo lose da pre svog tog cimanja sa formatiranjem i reinstalacijom sistema jos jednom probas da ustanovis da li ti problem ipak ne pravi neki software. Ja sam nedavno imao slicnu situaciju, BSOD/win32k.sys nakon svake reprodukcije DVD-a. Isao sam standardnom logikom: BIOS, memorija, graficka..., ali neuspesno. Na kraju je deinstaliranje Power DVD-a i instaliranje novije verzije istog resilo problem.

Da, taj problem bi generalno trebalo da ima neke veze sa mjenjanjem hardware acceleration settinga za graficku koju koristis.....tako da ovo sto ti Zoro predlaze uopste nije za odbaciti....pogotovo vodi racuna o softverima koji direktno ili indirektno manipulisu grafikom

Koliko vidim na MS-ovom supportu, ovo je ustvari bug, i ukoliko ti ne pomogne deinstalacija ili slicno software-a, razmisli o promjeni grafike

---

Hvala svima na sugestijama

Probao sam reinstal ipak mislim da je do grafike jer mi i u 3DE Marku daje tricavih 4600 pts sa ponmenutom konfiguracijom sto smatram da je previse nego bijedno.

Operating System: Microsoft Windows XP
Processor: AMD Palomino @ 1.62GHz
Graphics Card: RADEON 9200 SERIES
Total Physical Memory: 512MB
Free Physical Memory: 230.08MB
Motherboard Manufacturer: ASUSTeK Computer INC.
Motherboard Model: A7S333

Re: Hvala svima na sugestijama

cobra je napisao(la):
Probao sam reinstal ipak mislim da je do grafike jer mi i u 3DE Marku daje tricavih 4600 pts sa ponmenutom konfiguracijom sto smatram da je previse nego bijedno.

Operating System: Microsoft Windows XP
Processor: AMD Palomino @ 1.62GHz
Graphics Card: RADEON 9200 SERIES
Total Physical Memory: 512MB
Free Physical Memory: 230.08MB
Motherboard Manufacturer: ASUSTeK Computer INC.
Motherboard Model: A7S333

Ako nije tajna...sta ti je to sve ukljuceno kad ti zauzima 280MB rama???

cheers

Virtual PC Win 98 kao drugi komps dobra fora samo guta memoriju

kako radi to?
/malo offtopic ali stvarno me zanima/

Da ,i mene zanima....pretpostavljam da je Os u Os-u...ali cemu sluzi?

cheers

cobra je napisao(la):
Virtual PC Win 98 kao drugi komps dobra fora samo guta memoriju

Zanimaju neke stvari oko funkcionisanja Virtual PC, ali posto je potrebna interaktivnost u komunikaciji, baci mi na PM svoj tel. ili me zovi na 064-16-83-771.

Pozdrav, Boris

Ja se izvinjavam ali vec pola meseca mi ova tema bode ochi:
Ako je PC poplavIo to ima neke veze sa vodom (poplava) :d
Ako je PC poplavEo to znachi da je promenio boju (plava) ;)
Izvinjavam se zbog spama ali bash bode ochi!

cobra je napisao(la):
:!: Ako neko moze da mi pomogne :

Bez valjanog razloga windows XP poplavi i izbaci sledecu gresku

win32k.sys
adress bf839d2b Base at bf800000 date stamp 3d6de5e5

posle toga restart i sve radi normalno dok se opet ne pojavi plavi ekran .
Nema pravila da se to pojavi jednom dnevno ili u odredjenom vremenskom razdoblju nekad radi 3 dana okej a nekad se desi i 5 puta na dan.Reinstalirao Windows opet isto ,mjenjao drajvere opet isto pomagajte.
Konfiguracija Asus A7s333 Athlon 2000 xp 512 ddr Twin mos Ati radeon 9200 se 128 mb 40 gb Maxtor.

Idi na google search i kucaj win32k.sys .Nacices do cega je problem samo sto ce ti trebati malo vremena.

Neo_Matrix je napisao(la):
Ma formatiraj i ima da radi, a ako neradi onda je nesto od hardware-a ili podesavanja u Bios-u... :beat:[/quote

Pa zar lepo ne pise da je covek vec radi novu instalaciju i opet isto.Najpre bi trebalo pronaci do cega je problem pa tek onda format. type;

Vrh Dno