Šta je novo?

Pomagajte, ne mogu da otvorim stranicu https://www.facebook.com/

Levčanin

Cenjen
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poena
169
Naime koristio sam onu aplikaciju za mobilne telefone za pristup fejsbuku (na Nokia 6233) dok nisma imao net na kompu nekoliko dana, i sada ne ogu da se ulogujem na fejs preko kompjutera kad imam net pponovo. Naime u opšte neće da mi otvori onu stranicu

Welcome to Facebook - Log In, Sign Up or Learn More
https://www.facebook.com/‎
Facebook is a social utility that connects people with friends and others who work, study and live around them. People use Facebook to keep up with friends, ...

kad kliknem u googlu na to neće da se konektuje... probao sam i u operi u u mozilli neće i neće... a preko telefona i aplikacije ulazim bez problema dok iz browsera neće???

ŠTA DA RADIM ??? :sceptic:

Je l' si probao da obrises cookies i cache u browseru ? takodje u network opcijama promeni DNS, i stavi google-ov, mozda to pomogne.

napisi samo facebook.com pa probaj.
p.s.
ako Ti ne radi samo "Fejsbuk" i nije neka steta :-devil-:

ma nece bre... probao sam i iz e maila direktno da uđem preko poruke na mailu sa slikom mog profila u njoj ali neće da otvori link o_O :S: lele sta da radim ne mogu da koristim preko kompa a treba mi jer nemam android na telefonu pa ne mogu da otvaram datotreke u doc. (nokia 6233 moja taraba zeznula stvar) ... Probao sam i preko internet explorera da uđem na njemu su mi očišćeni kolačići, i neće plašim se ako čistim kolačiće na telefonu i logautujem se neću posle moć ni preko telefona dfa uđem STRAAAAAAASNO ???? Pomagajte... za sada mi je profil ok niko nije hakovao kako vidim ???

sve pobrisao kolačiće i ništa , gde se menja DNS servis u Mozilli u kojoj opciji???? nikako da mi otvori facebook log in screen, a *** izludeh šta je ovo Jel ima neko neki drugi predlog???

LAdno neće da mi otvori sa kompa ni jedan link u vezi sa Facebookom koji se pojavi u nekom pretraživaču (opera Mozilla IE) bilo preko Binga ili Googla , NEEEĆE???? Dok preko mobilnog aplikacija radi čak i preko Opere Mini. Auuu šta je ovo ??? ne kapiram????

Možda zvuči banalno... ali da li ti je dobro namešten sat na računaru?

nije brate nije .. nisam imao net na kompu desetak dana ništa nije updatovano ni windows??? a cackao sam pre one servere za update na satu vidim da zuri nekoliko minuta šta traba da namestim kakve to ima veze daj ne zezaj me u ovakvoj krizi ?

evo sad sam updatovaao sat na 'time-a.nista.gov' i vratio se nekoliko minuta nazad vreme, ali i dalje neće da odgovori facebook server i učita login sstranicu. Evo sad gledam ovo što slobomo okačio probaću da namestim...
jao molim vas pomozite mi večeras treba da vidim neka dokumenta u nekoj grupi za nostrifikaciju diplome sa faxa mnogo mi frka moram da otvorim fejs na kompu

Da nemaš toliko postova pomislio bi da *****avaš ljude.
Šta znači ne mogu da otvorim facebook stranicu?
To što si bio na telefonu na facebook-u nema nikakve veze sa internetom na računaru. Ako nemaš pass za face to je već drugi slučaj.
Na osnovu informacija koje daješ jedino bih rekao da si instalirao neki malware toolbar ili da si zaboravio pass ili da pokušavaš da se uloguješ na fejs od devojke bez njenog znanja. ;)

Poslednja izmena:
NOTE: These steps do not change if you are modifying the Wireless Network Connection instead

Da li da menjam DNS jer ja sam sada spojen wajerlesom ??? jel smem da uradim ovo što slobomino predlaže ako sam na wireles antanicu spojem pa preko nje dobijam net, ??? Local Area Connection tj LAN na ploči i m je na Disable trenutno??? Ma ne zezam gde zezam hladan znoj me oblio od muke sve koji vam je ... napisao sam gore lepo neće da mi tvori ništa nikakav link jednostavno facebook server ne odgovara u browserima kao da nemam konekciju a sve ostalo radi bilo koji saj uključujući i bencmark forum , Blic, Politiku, Bing, sve otvaram ok...

Poslednja izmena:
Onda desni klik na tu karticu tj. wifi.

uh čekaj da probam

probao sam zadao sam mu u DNS 8.8.8.8
8.8.4.4 ali neće, otvorio se onaj trobleshooting windows proor i kaže da win nije rešio problem... uh, dal da kucakam neku drugu dns adresu, neće da otvori fejs??? Ne mogu u komšiluk svi spavaju... moram da rešim ovo noćas ako se ne srušim sa stolice od muke...

nije brate nije .. nisam imao net na kompu desetak dana ništa nije updatovano ni windows??? a cackao sam pre one servere za update na satu vidim da zuri nekoliko minuta šta traba da namestim kakve to ima veze daj ne zezaj me u ovakvoj krizi ?
Nisam te pitao bezveze. Ako se satovi na serveru i klijentu razlikuju mnogo (ili je datum pogrešan), enkriptovana konekcija (koja je sada obavezna na FB-u) ne može da se uspostavi.

pa namešten mi je sat na auto update na serveru na kompu sada i apdejtovan i neće. Ma kakvi linux sada da dižem, navikao sam da koristim windws 7. Večras neću skinuti ništa, poslao sam poruku preko mob skinuće neko umesto mene pa mi poslati na neki server, ali moram da REŠIM problem sa facebookom, kao da preko ove bežične mreže ne mogu da se ulogujem na facebook server... moram to nekako da rešim. ko da mi reši ako vi ne znate, ja sam u zgradi informatički najpismeniji relativno gledano zsato i pitam vas na benchu???

Probaj ove predloge:
Prvi:
Idi na start > run i ukucaj %systemroot%\system32\drivers\etc\ pa enter
desni klik na HOSTS i otvori ga u nekom notepadu, i proveri da li ti je tu negde u listi facebook, ako jeste obrisi ceo taj red

Drugi:
pokusaj da skines neki drugi browser, operu, firefox, chrome, u zavosnosti koji sada koristis

Treci:
iskljuci antivirus i ostale zastite sto imas na kompjuteru mozda one zezaju kao i proveri jos jednom da li ti je dobro vreme i datum na kompjuteru posto ako nije datum dobar zbog sertifikata neces moci pristupiti sajtu

Cetvrti:
skini tor browser i pokusaj sa njim https://www.torproject.org

Ovo je sto meni trenutno pada na pamet

Probaj ove predloge:
Prvi:
Idi na start > run i ukucaj %systemroot%\system32\drivers\etc\ pa enter
desni klik na HOSTS i otvori ga u nekom notepadu, i proveri da li ti je tu negde u listi facebook, ako jeste obrisi ceo taj red

Drugi:
pokusaj da skines neki drugi browser, operu, firefox, chrome, u zavosnosti koji sada koristis

Treci:
iskljuci antivirus i ostale zastite sto imas na kompjuteru mozda one zezaju kao i proveri jos jednom da li ti je dobro vreme i datum na kompjuteru posto ako nije datum dobar zbog sertifikata neces moci pristupiti sajtu

Cetvrti:
skini tor browser i pokusaj sa njim https://www.torproject.org

Ovo je sto meni trenutno pada na pamet

Sve sam ovo pod 2, 3 već probao i sam, kao što sam napisao

Imam neki lmhosts.sam u comand promtu ali u tom fajlu nema ni traga od facebook linije... dakle ništa. Ovaj Tor project samo još nisam probao...

Hvala Vam svima, problem je rešen, ruter je pobrljavio bio, posle nisam mogao ni da se konektujem na mrežu uopšte, sada radi normalno. Valjda kad se povuče dosta blokira sam ulaz na facebook a potom i mrežu. Nije mi jasno zašto , ne znam koji je nemam pristup njemu Telekom Srbije Box paket.

Ako ništa barem ste me smirili malo je falilo da reinstaliram ceo sistem koliko sam se iznervirao :D

*** neki ovde dozivljavaju gubitak fejsa gore nego gubitak kuce, zdravlja i nekih bitnijih stvari.
Covek da ne poveruje....
E pa matrix-e na mene ces malo duze cekati.
/rant off (za moderatore, znam da nema veze sa temom, ali sam morao)

Monk u pravu si :D marxista ti nisi... ruter je komšijski a komšija ne zna ni šifru da mu namesti pa to radim ja ... tako da znam password

*** neki ovde dozivljavaju gubitak fejsa gore nego gubitak kuce, zdravlja i nekih bitnijih stvari.
Covek da ne poveruje....
E pa matrix-e na mene ces malo duze cekati.
/rant off (za moderatore, znam da nema veze sa temom, ali sam morao)
Tebi je Pančevo možda dovoljno ali mnogima (i meni) nije. Imam prijatelje na svim stranama sveta a živeo sam dugo na 2 a kraće na još jednom kontinentu pa imam puno pravih prijatelja rasutih po svetu i Facebook je najbolja stvar za održavanje kontakta sa njima. Ne odoh na FB nekoliko dana i sinoć saznah da mi je jedan od najboljih priatelja u Kanadi preminuo pa sad moram da se izvinjavam njegovoj porodici što nisam znao za to a on već sahranjen.
I kakav sad bre Matrix i FB ?

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno