RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 845
Na prodaju sledeća polukonfiguracija:
Ovo je moja lična mašina, korišćena do skoro kao desktop/gaming mašina. Sve je ispravno i stabilno radi.
Pošto je rasklopljeno, kupac dobija 5 dana radne garancije kada dobije polukonfiguraciju da utvrdi da je sve kako ovde pišem.
Cena: 120 evra.
Ne parčam i ne menjam ni za šta. Lično preuzimanje je na Novom Beogradu kod Genex kule.
Slanje samo po punoj uplati na moj račun i na odgovornost i trošak kupca, kurirskom službom po njegovom izboru.
Poziv, sms, vajber 064/22-40-307
- CPU Intel I5-4460 soket 1150 + nekorišćen box kuler, Specifikacije
- Matična ploča AsRock Z97 Extreme4, Specifikacije
Flešovan je poslednji stabilan BIOS i M.2 slot podržava i SATA i NVMe SSDove kao boot drajv. - CPU kuler Thermaltake NiC L32 za soket 1150, Specifikacije
- Grafička Sapphire Radeon R9 280 3GB GDDR5 Dual-X with OC, Specifikacije
- RAM Crucial BallistiX Sport kit 16 GB (2x 8GB) DDR3-1600
Ovo je moja lična mašina, korišćena do skoro kao desktop/gaming mašina. Sve je ispravno i stabilno radi.
Pošto je rasklopljeno, kupac dobija 5 dana radne garancije kada dobije polukonfiguraciju da utvrdi da je sve kako ovde pišem.
Cena: 120 evra.
Ne parčam i ne menjam ni za šta. Lično preuzimanje je na Novom Beogradu kod Genex kule.
Slanje samo po punoj uplati na moj račun i na odgovornost i trošak kupca, kurirskom službom po njegovom izboru.
Poziv, sms, vajber 064/22-40-307