Šta je novo?

Poludeo mi XP ???

• Začetnik teme Začetnik teme ivo.r
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ivo.r

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
649
Evo i kako, nakon povratka iz stand-by režima, i ponovnog logovanja obavesti me da je puk'o desktop i sva podešavanja i vrati me u onaj XP-ovstart meni sve sa onom praznom livadom na desktopu, ili mi javlja da je pukao aktuelni stil i vraća me u neki polurazvaljeni Windows Classic stil. Puštao sam Check disk, ali on kaže da je sve OK. Pošto sam pre jedno nedfelju dana
u računar stavio i Hd-rack, postoji li mogućnost da je on napravio rusvaj, jer ovako nešto mi se nikada do sada nije događalo?

Neznam kolko je bitno, ali evo i konfiguracije na kojoj radim:
Asus A7V133, Duron750, Inno MX400 64mb, SB128, HD-1 Maxtor 40Gb (7200) vezan na integrisani Promise ATA100 i sadrži 3 NTFS particije, HD-2 WD28400 8,4 Gb (5400) FAT32
vezan kao Primary Slave, CD TEAC 532EB - Primary Master, CDRW Ricoh MP7200A - Primary Slave.

Ajde ljudi molim vas pomozite, postaje prilično frustrirajuće.

Ja se nadam da ce ti dati resenje nekokome se ovo bas dogadjalo, a u medjuvremenu bih otisao na windows update i instalirao eventualne update-ove. Takodje, mislim da bi bilo dobro ocistiti "djubre" u temp folderu aktuelnog usera (c:\Documents and Settings\...\local settings\temp).

Naravno,
sto se HD-a u fioci tice, ako je on kojim slucajem pomerio slova (particije), a da se na nekim od pomerenih particija nalazilo nesto bitno za datu theme-u (npr.slicice ikona .ico ili cursora misa), onda nije ni cudo sto se ovo desava (sto ce reci, stavi to na c:\ ,pa onda nasminkaj themu).

&srecno!

DS9 je napisao(la):
Ja se nadam da ce ti dati resenje nekokome se ovo bas dogadjalo, a u medjuvremenu bih otisao na windows update i instalirao eventualne update-ove. Takodje, mislim da bi bilo dobro ocistiti "djubre" u temp folderu aktuelnog usera (c:\Documents and Settings\...\local settings\temp).
Ne bih rekao da je do Update, jer sam do sada update vršio redovno. Ovaj Temp folder ćuz očistiti svakako.

Naravno, sto se HD-a u fioci tice, ako je on kojim slucajem pomerio slova (particije), a da se na nekim od pomerenih particija nalazilo nesto bitno za datu theme-u (npr.slicice ikona .ico ili cursora misa), onda nije ni cudo sto se ovo desava (sto ce reci, stavi to na c:\ ,pa onda nasminkaj themu).
Ne verujem jer je hard iz fioke zauzeo poslednje slovo u nizu, tako da ne bi trebalo da je bilo šta pretumbao.

TNX! Pozdrav,

Nazad
Vrh Dno