Šta je novo?

(polu)stampanje u wordu

• Začetnik teme Začetnik teme kdejan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kdejan

Čuven
Učlanjen(a)
21.08.2002
Poena
630
Da li postoji opcija u wordu sa kojom mogu podesiti da mi se neki delovi teksta i ostalih gluposti koje vidim na ekranu ne stampaju na papir?
Recimo da odstampam samo donju polovinu stranice koja se trenutno vidi na ekranu, a gornji deo da se ne stampa, ili sredina stranice ne, a dno i vrh da...

hmm, najbanalnije resenje problema koje mi sada pada na pamet je da stavish da to shto necesh da ti se shtampa bude belo (mislim na fontove bele boje) ...

Oznacis dio teksta koji zelis da stampas-File-Print, pa oznacis opciju 'selection'

+- je napisao(la):
Oznacis dio teksta koji zelis da stampas-File-Print, pa oznacis opciju 'selection'
Ovo nije losa stvar, medjutim ne radi posao onako kako bih ja zeleo. Naime, tekst ne zadrzava poziciju koju je imao na ekranu nego sve pocne da se stampa od vrha stranice.

Misha je napisao(la):
hmm, najbanalnije resenje problema koje mi sada pada na pamet je da stavish da to shto necesh da ti se shtampa bude belo (mislim na fontove bele boje) ...

Ovo moze da pomogne kada imam samo tekst u dokumentu, jer slike ne mogu da prefarbam u belo 🙂

Nazad
Vrh Dno