Šta je novo?

Polovni monitori

• Začetnik teme Guest
  • Datum pokretanja
G

Guest

Guest
Da li je pametnije kupiti polovnu 19icu ili novu 17icu za iste pare?

pa pitanje je za sta ce ti toliki monitor trebati (19-ica)?
ja bih ipak uzeo novu 17-icu

Zavisi kakav je koriscen. Ja imam Compaq P75 17' iz 98 i super je. Kazem ako star i nije tako star a po specifikacijama je bolji od nove 17" onda uz garanciju uzimaj slobodno i stariji...

vrlo sam skeptican prema polovnim monitorima, pa bih ti preporucio novu 17-icu.

Polovan HP, Dell, Compaq ili Eizo svi su sa Sony Trinitron cevkom, cena oko 300DM, 1024x768@100Hz-a.

Gde ima Eizo 19 za 300DM?Daj telefon?U kakvom su stanju-koji model-oznaka?

Covek verovatno misli na 17" ...

Monitori kao ihdd su VRLO potrosna roba...

Polovni mogu trajati minut ali i dozivotno... (vrlo sumnjivo??!).

Ajd sad budi pametan... ?!

Rezolucije su jako bitne i ona koju zelis MORA biti na sto (100 Hz)!
85 eventualno...
Polovne sa tim ces tesko naci...

1024x768 je 17"
19" treba vise...

Za bolju 17icu 1152x864 nije nikakav problem. Sto se osvezavanja tice, razlike izmedju 85 i 100Hz su okom ne primetne. Osvezavanja od 100Hz i vise mogu samo rezultovati zamucivanjem slike kad se koriste graficke kartice losijeg kvaliteta (sa npr. Matrox G200 ne ali sa nekim noname nv karticama svakako...)
Pozdrav

Ja uzeh polovni 17'' HP m700 i bedak...bolji od novog samsunga 753s i to mnoooogo...e sada kolko će da traje, nemam pojma. Ali mu je slika savršena ( naravno 1024*768 na 100Hz).

igor2 je napisao(la):
Ja uzeh polovni 17'' HP m700 i bedak...bolji od novog samsunga 753s i to mnoooogo...e sada kolko će da traje, nemam pojma. Ali mu je slika savršena ( naravno 1024*768 na 100Hz).

Ma brate *****ali smo se i ja i ti, za 2xxDM. Bolje da smo uzeli Beline, Sampe, CTiX-e, Daewoo-e za 400DM :D.

P.S. Pozdrav srecni korisnik Compaqa (SONY Trinitron) 17". Naravno 100Hz na 1024 ;).

Ja sam kupio polovnu nokiu i prezadovoljan sam! Znas sta je za ove konfekcijske lg, belinee, hansole i samsunge - CUDO!!

pozdrav:wave;

Ako ce neko da mi nadje dobru polovnu hp ili vec tako neku 17-icu sa trinitron cevkom za ~300DM, uzimam odmah...

Stalin je napisao(la):
Ako ce neko da mi nadje dobru polovnu hp ili vec tako neku 17-icu sa trinitron cevkom za ~300DM, uzimam odmah...

Ma, te monitore sa Trinitron cevkom za 280-300 DM, u Beogradu imas na svakom cosku.

Broz je napisao(la):
Ja sam kupio polovnu nokiu i prezadovoljan sam! Znas sta je za ove konfekcijske lg, belinee, hansole i samsunge - CUDO!!

pozdrav:wave;

Kh Khh samsung je sve, al bas nije konfekcija. E da dobri su i ovi cuveni Hyndai i Adi :D, dobro mislim dobri su za cenu od 400DM :D.

Misko pa nisi me razumeo ili se sluzis sitnim politickim podmetanjima, floskulama i izvlacenjima iz kontexta:D
Mislio sam na osnovne modele a ne na flatrone i slicno....:)
Ustvari moj monitor je dell ali je unutra nokia.

Broz je napisao(la):
Misko pa nisi me razumeo ili se sluzis sitnim politickim podmetanjima, floskulama i izvlacenjima iz kontexta:D

A unutar nokie je kokosh, koja je punjena prepelicom, koja je punjena jajetom. :D

P.S. Dodji 'vamo, notax, zivino, da te strpamo u tranzistor. :D

Broz je napisao(la):

Pa o tome ja pricam, najjadniji Samsung je ipak bolji za klasu od najjadnije Belinee, CTX-a, Adija.........narano opet je za klasu ispod polovnog trinitronca tipa Dell, Compaq......

Ali pazi kada za 350 dm mozesh dauzmesh 20" EIZO koji je totalno ok , a takodje ima strava sliku i dobijeshh odmah ooogroomnuu sliku!

zilet je napisao(la):
Ali pazi kada za 350 dm mozesh dauzmesh 20" EIZO koji je totalno ok , a takodje ima strava sliku i dobijeshh odmah ooogroomnuu sliku!

A gde to?

Nema toga nigde, il moitor ima manu. al zato imas 21" Compaq (Sony Trinitron cev) za 550 u Pancevu.

Vrh Dno