Šta je novo?

Polovne komponente,gde?

• Začetnik teme Začetnik teme mikele
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mikele

Čuven
Učlanjen(a)
09.02.2002
Poena
620
Da li bi neko mogao da mi kaze gde u Beogradu ili sire mogu da se kupe polovne komponente sa garancijom? Zanimaju me pre svega maticne ploce i graficke karte. Ako moze adresa, broj telefona i tome slicno.

Probaj na benchmark.co.yu/forum/malioglasi :-devil-:

Mana je napisao(la):
Probaj na benchmark.co.yu/forum/malioglasi :-devil-:

Mislio sam na firmu, koja naravno iste komponente testira i na njih daje garanciju kao i na polovne racunare. Ne zanimaju me kupovine tipa "u pola dva kraj Meka na ulazu, kraj klupe, imam zutu majicu i plasticnu kesu na kojoj pise ASUS", i tome slicno.

Poslednja izmena:
Dobro, bez ljutnje :wave: nisam mogao da odolim, moja losija strana je preovladala.
Mozda bi mogao da napravis neki posao sa Bozicima iz Panceva, samo sto bi od njih mogao kupiti samo gotove "brand name" konfiguracije i polovne monitore. U stvari, mislim da neces nigde naci da neko na veliko prodaje kompjuterske komponente pojedinacno.

Mana je napisao(la):
U stvari, mislim da neces nigde naci da neko na veliko prodaje kompjuterske komponente pojedinacno.
Vrlo zanimljiva recenica. :-devil-:
Sorry sad je moja losija strana preovladala 😀

Poslednja izmena:
Moze da se nadje u "firmama" kao sto su Bozic i sinovi i svastike🙂 ali samo ako ti trebaju graficke tipa Matrox G100 i eventualno G200, jer oni jace nisu videli ni na slici.
Jednostavno nepostizavaju🙂 od posla sa polovnjacima.

Nazad
Vrh Dno