Šta je novo?

Polovna grafika do 60e max

gojkovic_ks

Poštovan
Učlanjen(a)
21.08.2014
Poena
51
Pozdrav!

Zanima me sta od polovnih grafickih kartica (GDDR5 i minimum 256 bit-a) mi preporucujete do cene od 60e? Komp uglavnom koristim za igrice... Napajanje je 500W Cooler Master Elite Power RS-500-PSAPJ3-IT.
Hvala ;)

Poslednja izmena:
pokusaj da se protegnes jos 15-20e jos i cekaj da na oglasima naleti 7850 (pozeljno verzija sa 2gb VRAM-a),pa po cenu da nema garanciju,samo da lik daje radnu da testiras kartu i da se uveris da je sve okej.i 7790 ume cak i sa garancijom da naleti,treba drzati oci otvorene i pratiti oglase.

Pa ja da mogu, razmisljao bih o celom novom kompu... :( Gledam koja mi je najjeftinija varijanta da nadogradim komp, a da mogu da igram novije igrice, koje traze directX11 posto sa ovom sto imam, to ne mogu... Nije mi bitno da mi sve radi sa full detaljima, rezolucija, itd...

Probaj da skupis 100e. Prodaj procesor i graficku,dobices nekih 35e sigurno. I tih sto imas 60. I eto ti budzet od 100e.
Naruci procesor prvo sa aliexpress, kosta 30e. Stici ce ti za 20ak dana. Onda kupis jos grafu, 7770, 7790, 260(x),nesto ce naleteti,zavisi koliko para ces imati... I eto super kompa,a malo si ulozio...

Vrh Dno