Šta je novo?

Polovna grafika do 100E

Učlanjen(a)
04.12.2010
Poena
275
Sta uzeti do plafon 100E,znaci da ne bude 130 i vise nego plafon 100E
Obavezan je HDMI na grafici i da bude sto bolja za ovaj budzet.
Hvala.

Poslednja izmena:
Koje su alternative toj grafičkoj 270x, pošto sam čuo da se dosta greje? Šta mislite o GTX 750Ti, Sapphire 7870, koja je najbolja od ovih koje sam pomenuo?

R9 270(X) je manje vise isto sto I 7870, samo mrvicu(malo vecu mrvicu:D) podignuti klokovi.
750Ti je drasticno slabija kartica od gorepomenutih, ali je stvarno mali potrosac I ako nisu stekali na kuleru bice najtisa I najhladnija.

Brza u onim igrama gde mozes da upalis ultra high teksture koje arche vise od 2GB memorije, a da nemas slideshow zbog sporog GPU (mislim da to nema na 270X).
Ako je razlika 5e, uzmi onu sa 4GB, inace ne vredi razlike u ceni.

Vise je (uglavnom) bolje. Ali u ovom slucaju samo ako ne kosta vise od 5e, kao sto rekoh :)

Imam jednu dilemu, sledece nedelje kupujem grafu u ovom okviru oko 100eur, e sad ne znam sta da radim. Ima u ponudi dosta 270/x modela do 100eur ali nijedna nema nikakvu pisanu garanciju eventualno radnu, ali j***s radnu, koja bi svakako bila dobar upgrade sa trenutne konfe, ali sada se teze odlucujem da uzimam nesto bez garancije. Ili da uzmem od madjara 750ti za 100eur sa tri godine garancije, posle bih je verovatno prodao i uzeo rx 470 ili neki NVidia ekvivalent posto mogu da kupujem nesto povoljnije u domacim maloprodajama kada se pojavi... A ionako nemam neki vrhunski hw bar sto se proca tice, jedino sam ram solidno nabudzio i po tome sam miran :) Svaki predlog dobrodosao :D

Lepo su ti rekli ljudi. 7870 iliti 270x. Sa što više vrama.Ostalo je preslabo a dolaskom dx 12 igara će biti i slabije.

Imam jednu dilemu, sledece nedelje kupujem grafu u ovom okviru oko 100eur, e sad ne znam sta da radim. Ima u ponudi dosta 270/x modela do 100eur ali nijedna nema nikakvu pisanu garanciju eventualno radnu, ali j***s radnu, koja bi svakako bila dobar upgrade sa trenutne konfe, ali sada se teze odlucujem da uzimam nesto bez garancije. Ili da uzmem od madjara 750ti za 100eur sa tri godine garancije, posle bih je verovatno prodao i uzeo rx 470 ili neki NVidia ekvivalent posto mogu da kupujem nesto povoljnije u domacim maloprodajama kada se pojavi... A ionako nemam neki vrhunski hw bar sto se proca tice, jedino sam ram solidno nabudzio i po tome sam miran :) Svaki predlog dobrodosao :D

Apsolutno sam u istoj dilemi,znam da je najbolja kupovina 270x ali kolicina repariranih i izmucenih grafa na drzistu je prevelika. Isto se razmisljam da od madjara uzmem 750ti ili u radnju na rate 360 ati

Ma de bre cene na kp nisu realne uopste, 270/x ako ima bilo kakvu garanciju u startu ne kosta ispod 140eur, a to je previse za grafu koja je matora 4 godine, za te pare cu kupiti novu gtx 950 I maksimalno naklokati, ali mi se u ovom trenutku ne daje toliko para, a 280/x su potrosaci, mozda bi moje napajanje bilo dovoljno, ali maticna je premala i trenutna grafa mi zesce kaci sata portove, dva su neupotrebljiva, a na ostala dva su kablovi nagnjeceni tako da bas sam u zeznutoj situaciji...

@lepi kokan ako mi nadjes za 100eur 270 sa bar par meseci garancije bice super... onaj leskovcanin sto je prodavao one reparirane su mi bile prva zelja, ali se rasprodalo, a ponuda grafika je sra**e generalno...
@brancic ako mozes bolje 750ti mnogo bolja grafa od 360, jer je ona slabija i od 260x, manje sejdera...

Poslednja izmena:
Do pre par dana je bila reparirana VaporX sa god dana domace garancije za 100e.. Izgleda da je otislo..

@Marko1996

Cekaj RX 460, trebalo bi da bude u rangu R9 270X.

Ne mogu da cekam, ova iz potpisa je poluispravna, baca mi black screen i svaki put moram da radim reset kompa da bih ga vratio u zivot, samo mi Fifa 16 radi jer se tu grafa ne greje, dodje do mozda 55stepeni, dok mi puca u division npr gde dodje do 60, mislim ne izdrzi ni 15min i poludeo sam, cekam da legne plata pa da menjam kako znam i umem... Zato se i razmisljam da uzmem 750ti sa garancijom pa da je prodam kada dodjem do vise kesa (lakse cu prodati grafu sa garancijom nego bez) i dodati za neku bolju tipa rx 470 ili tako neku u tom rangu.

Vrh Dno