Šta je novo?

Mobilni telefon Polovan telefon 7-10.000 din

Koji mobilni telefon kupiti
Za te pare u Xiaomi radnji ima Redmi A5 4/128, Redmi 14C .. Nov telefon, a imaju i nešto jeftinije modele 3/64...
Novo je najbolja opcija...

Uz to malo malo pa bude popust 15%, ako nije zurba prati im sajt i najpovoljnije ces kod njih da prodjes na novo s tim popustom.

Eventualno da vidis sta ima na Ananasu, naleti i kod njih neka dobra akcija kad se upari sa vaucerom.

Upravo sam video unboxing za Tecno Spark 20 na TikToku, imaš ga na Ananasu za 11k pa za tu varijantu, kao neko ko već ima Redmi Note 11, mislim da bi bio dugoročno solidan za klinca.

Uz to malo malo pa bude popust 15%, ako nije zurba prati im sajt i najpovoljnije ces kod njih da prodjes na novo s tim popustom.

Eventualno da vidis sta ima na Ananasu, naleti i kod njih neka dobra akcija kad se upari sa vaucerom.
Upravo objavljen popust, za četvrtak je pomenuti tel na akciji

Pih, nisam ranije video ovu temu.
Do skoro sam koristio Realme C55, ima ga na oglasima za 9000 dinara, sa dve godine garancije.
Ako je jos neko u slicnoj dilemi, ogromna preporuka za ovaj model!

M4 pro ja ne negledam sta pisem , izvinjavam se svima , moze da se brisu postovi gde sam pisao 7 , danas mi ceo dan on u glavi posto sam ga pikirao skoro da uzmem pa sam odustao.

Nazad
Vrh Dno