Šta je novo?

Laptop Polovan laptop 200-300e

Koji laptop kupiti?

DjoleMC

Čuven
Učlanjen(a)
18.04.2005
Poena
815
Kao sto piše u naslovu, treba mi neki polovan laptop 200-300e.

Namena je za surf, igranje starijih igrica (najviše civilizacija 4), znači prilično nezahtevne.

I možda povremeno za neke manje poslove.

Ideja je da se uzme neki što noviji i5 ili stariji i7, 16gb rama, ssd 256-512gb.

Ekran bar 15", može i 17. Baterija nije mnogo bitna, radiće na punjaču uglavnom
BT i WiFi obavezni, to valjda svaki ima.

Treba mi preporuka za konkretnu seriju/model , koji su kvalitetni, npr imao sam lenovo g50, očajnog je kvaliteta, popucalo je donje kućište, šarke, sve sto je moglo uglavnom. Thinkpad recimo dolazi u obzir, ako se nadje veći od 14".

Poslednja izmena:
Pa koliko znam,tamo postoje i dupli nalozi pa onda sam sebi prodavac nabija cenu.....ali kako god,svako treba da odluci do koje cene hoce da licitira,pa ako mu prodje-prodje.....ja sam npr za ovaj zamislio da ponudim max nekih 27000 din,ne bih se "jurio" sa nekim drugim kupcem ili vestackim nabijacem cena,i toliko ponudio u zadnjim sekundama i prošlo....

Privuklo me najviše na tom laptopu što može da se "pretvori" u tablet (što nije baš čest slučaj kod laptopova),pa je dobar za multimediju....
Кад ја или ти продајемо на Лимунду, нема понуда. Кад други нуде, за 1000 динара има 10 понуда. Провидне преваре.
Причувај шарке лаптопа, ако се претвара у таблет све је то пипаво и осетљиво

Nazad
Vrh Dno