Šta je novo?

Polovan CRT 21"

saka

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2004
Poena
620
Pitanje je kako je se pokazao samsung 1100p???
Da li je neko imao iskustva sa doticnim?
I sta da pazim prilikom kupovine posto sam ga nasao za smesne pare(90 jura) pa reko da mi prodavac ne uvali nesto sto je skrpljeno da radi nekih mesec dana pa da ga bacim :)
PS. svestan sam da ce mi za njega trebati sto od debele hrastovine :)

U svoje vreme, sasvim ok monitor. Naravno sada ga je vreme pregazilo, ako ti ne smeta zaobljenost, ponesi sa sobom NOKIA Monitor Tester i pogledaj na sta lici.

Malo je sumnjivo niska cena. Nisu ljudi ovce, znaju koliko šta košta, tako da postoji mogućnost "kvake". Dobri polovni 21" monitori su skoro 2X više, tako da treba biti oprezan. Ako nisi ranije testirao monitore, povedi nekoga ko ima malo više iskustva (ja bih tako uradio). Na osnovu nekih testova može da se provali (bar mislim) i da li je "olabavila" naponska jedinica ili kondenzatori u elektronici itd.

Bolje ti to zaobidji -to jednostavno nije normalna cena za ispravan 21" CRT -da je neka komponenta manjih dimenzija i tezine mogao bi da se nadas da je kradena pa je zato jeftina,ovako mislim da je neka koska u pitanju.

Bas tako, to je sasvim solidan monitor, ali je cena jako sumnjiva!

Ma hajde pogledajte ovo
NOVO!!!!! Mitsubishi DiamondPlus, 21", flat extra,.....190€

taj sajt... cene su zaista cudno niske...

Pa znas sta,bio je skoro jedan thread na slicnu temu,samo za 17-ice,pa da ne obnavljamo to ponovo,ali sta ce ti takvo kockanje sad kad imas nove 19-ice sa 3 godine garancije za 130 evra?

E da ovo mi tek ne ide u glavu -nov Mitsubishi(nije mi samo jasno da li misle novo u ponudi,ili novo kao novi monitori,ali u oba slucaja je prejeftino) za 190Evra -pa to je bre jedan od najskupljih monitora,mislim da je to tacno, pa Mitsubishiju bi se vise isplatilo da ih kupuje odavde nego da ih proizvodi :d

Poslednja izmena:
I meni lici da je to NOVO (u ponudi) fora...

Imah Iskustva

sa jos dva druga sam kupovao 21" polovnog iiiii ja sam na kraju kupio 1100df nov!

Takav monitor moze imati sledece probleme: Mutna slika, ili mutni delovi, trafo koji ce ti crci cim ga ukljucis kuci, lose boje tj razlivena zelena plava ili crvena po coskovima, moze biti jako taman.....

Cena je jako mala moj drug za 1000p je dao 170e pa je morao i trafo da menja posle dan! Ali sada radi.

A taj sto si nasao ako bude radio mesec dana, vredi sve pare :)

NEMOJ DA UZIMAS TO ako su ti zivci mili !!!

Poslednja izmena:
Ima raznih iskustava!

Licno na jednoj od 2 masine imam Samsung 700p plus, koji sam kupio pre 2 godine (polovan, 1999. godiste), i radi jos uvek k'o zmaj! Istog dana je na istom mestu isti :)monitor kupio moj kolega i njemu je pre par meseci riknuo, ali je popravka bila besplatna posto je bio u pitanju samo neki osigurac! Sada radi k'o nov!

Poenta u svemu je da su se ranije koristile daleko kvalitetnije komponente, to se vidi i iz cene, posto je pomenuti 700p plus ranije kostao 1200-1300DEM i bio jedna od najboljih 17-ica.

Isto (cak i vise) vazi i za taj 1100p, ali samo ako nesto na njemu vec nije budzeno...

To NOVO je novo u ponudi.. 'Stankovicc&ortak' prodaju polovne brand mashine i monitore.. i josh poneshto sa tim, ali nije vredno pomena...
Te Mitsubishije sam i ja gledao kod njih, jedan DiamondPro 2040u i jedan DP 2045u.. Sada su oba otishla ( za CG, inache ;) ), ali nije mi zzao, poshto su imali mane ( konvergencija u jednom uglu :trust: )..
Bili su 2000 godishte, jun i novembar , ako se ne varam ....... tako da pricha o ceni ne stoji da su jeftini.. stariji od 3 godine ( koliko je garancija sa site-a Nec Mitsubishija), ko zna koliko i kako korishcceni, u kakvim uslovima..
Naravno, bez testiranja i temeljnog pregleda ( k'o shto neko reche, poslushaj PU da ne pucketa) ne nameravam da dam ni toliko novca za korishcceni monitor, ali 22" Pro ekran za te pare je ipak primamljiva ponuda :d
Inache, pomenuta firma je do sada u poslu sa mnom ( i sa firmom za koju radim) bila sasvim fer, apropo priche o muvanju raznih 'trgovaca'.... shto ne znachi da je sve shto prodaju kvalitetno ... ipak su to polovne komponente

Sada chekam da se pojavi josh neki Mitsubishi, a onda, ako bude proshao testiranje --> :banana:
.. a imam i vezu tamo, pa ccu biti i dodatno osiguran od moguccih zezancija sa hw-om :eyebrows:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno