Šta je novo?

Polomljena maska na mpx200

Vozdra

Slavan
Učlanjen(a)
03.07.2004
Poena
304
ljudi pomagajte polomoi mi se onaj deo moske koji je providan i prekriva spoljasnji displej sta da radim da li moze da se zameni samo taj deo ili cela maska ali gde da nadjem bilo sta sto bi pomoglo

Moras da menjas celo kuciste telefona verovatno a i to ces veoma tesko naci a i cena je koliko se secam 75$ u USA

QQ!

Ako nije tajna, kako se to desilo? Ja sam otkrio višestruku korisnost kožne futrole koju sam dobio uz aparat, ne skidam je ni za živu glavu. :D Superzgodna je za nošenje fontele-a za pojasom, i otvaranje aparata jednom rukom, što je van futrole dosta teže. ;)

nidza je napisao(la):
QQ!
:D Superzgodna je za nošenje fontele-a za pojasom, i otvaranje aparata jednom rukom, što je van futrole dosta teže. ;)
Uh, ta kvazi kožna kvazi motorola futrola je baš krš.
Em što je nekvalitetna em što nemaš dodir sa super izvedenim kućištem
telefona, ubijaš inače sjajnu kontrolu navi tastera...

Uostalom, zašto toliko čuvati telefon od 120e ?

msav je napisao(la):
Uostalom, zašto toliko čuvati telefon od 120e ?

OT:
A gde ima za 120€?
Pa toliko vredi i da uopste nema domet.. [ili dobro,bar ponekad :) ]

pao je sa stola od vibriranja i pukla je maska tako i da sam imao futrolu sve jedno bi pukla

jes' ima ubitačnu vibraciju...

@msav: superzgodno mi se pokazalo zbog onog klipsa za pojasom što se nosi. Odavno nisam tako nosio neki aparat, stvarno mi je nedostajalo. Lakše se drži u ruci, a futrola mi uopšte ne deluje nekvalitetno. Ne gubi se mnogo na funkciji tastera. U početku jeste, ali ona providna plastika se brzo oblikuje i razmekša. Jednostavno stvar navike. Jeste bolje bez futrole, ali sa futrolom dobiješ još jedan stepen slobode. Bacakam telefon kako stignem, ubacim ga u torbuljak sa sve ključevima i raznoraznim glupostima kad vozim bajs, nakon čega ne bi ništa od maske ostalo.

Probaj par dana futrolu. Ako pažljivo očistiš ekran pre stavljanja futrole, zalepi se futrola tako precizno za ekran da se ni tu ne gubi funkcionalnost. Imao sam negativan stav prema futroli prvih par dana (valjda svi a priori imamo negativan stav prema ovakvoj vrsti futrola), ali čim sam je malo isprobao skontao sam da u proseku povećava funkcionalnost aparata, ne smanjuje je. Prvom prilikom budem li naleteo na neku fensi kvalitetnu futrolu, a drugačiju od ove, obavezno ću je uzeti. :D

sivuk je napisao(la):
OT:
A gde ima za 120€?
Pa toliko vredi i da uopste nema domet.. [ili dobro,bar ponekad :) ]
Dobro, ima za 125. Kada sam pitao zašto je tako jeftin dobio sam odgovor:
- Pa gospodine, vidite da nema kameru ni BT

:D

Baš bi bilo zgodno da se u gradu pojavi iMate SP3i pa da ga prodaju za 200€ jer niko ne zna da ga koristi ili tako nešto :p

Nazad
Vrh Dno