Šta je novo?

polna struktura bench-a

Delija je napisao(la):
Ja zavrsio gimnaziju, a sad sam na elektro-faxu.
Da vam slikovito opisem situaciju, znate ono...

"Koja je analogija izmedju zene inzenjera i morskog praseta?"...

-"Morsko prase nit je morsko nit je prase, a ostatak znate!" :d:D:d

Nemoj tako kolega, im vrlo simpaticnih koleginica...
A sto se drugog dela izreke tice koleginice redovno nas "peru" sa prosecima....

Vidim priča se o školama :). U mojoj srednjoj sam išao u odeljenje koje je imalo najmanje devojaka u bliskoj prošlosti te škole, samo 29 :smoke:...

Poslednja izmena:
ja sam u V gimnaziji - onoj koja je bila prva zhenska realka u svom vremenu...

odnos devojke - mushkarci ovde je 70% - 30%....

lepo mi je :)

a neko je pitao na koje okruzhenje bench podsetja... pa na teslu ! :)
na 10^n mushkih ima n riba (slobodna procena) :)

Nabavićemo driveru periku, pa ćemo da popravimo prosek...

He he ja sam iso u teslu. I u 1 godini smo imali 2 ribe a u drugoj godini je jedna pala razred :) dakle srezali su nam ribe za 50% :D

U mom razredu u Tesli,4 godine ni jedna devojka nije bila.....bilo je nekih nagovestaja u drugoj godini,ali su joj promenili razred.....pobegla glavom bez obzira :D
Inace generacija '82....zaboravio sam kad sam maturirao :d

GOXY83 je napisao(la):
Evo ja sam sa ETF-a
Pa i nije tako lose... po mojoj proceni 25-30%su koleginice...
E, sad u prvoj godini mi se cinilo da je to jako malo posto sam ja gimnazijalac gde je bilo 50-50...
A tu je i arhitektura, pa imas utisak da ih je vise....

ali ima jos jedan problem izmedju etfa i arhi je ipak gradjevina i geodezija gde je odnos ako ne gori onda bar kao i na etf :zgran:

Ja sam na Filoloskom :smoke: Ali, ljudi, sto veci broj, to vise shljama. Mada, ne mogu da gresim dusu, ima tu i 'kapitalnih' primeraka. EHHHH ,)

Dajte bre ljudi, je li tema koliko zenskog sveta ima na forumu ili koliko je ko riba video u svojoj skoli?

Originally Posted by silverglider
Dajte bre ljudi, je li tema koliko zenskog sveta ima na forumu ili koliko je ko riba video u svojoj skoli?

Pa mislim da smo odredili koliko zenskog sveta ima na benchu, ovo drugo je samo nastavak teme, kao neki expansion :D

znaci suma sumarum imamo 4 zenske osobe iliti 0.061% od celokupne populacije bench-a.:D

versus je napisao(la):
znaci suma sumarum imamo 4 zenske osobe iliti 0.061% od celokupne populacije bench-a.:D
Ma ni to nije sigurno! Mozda se to neki likovi potpisuju kao ribe :d :d :d

e bre nex raspao si se....ima ovde riba al se shtekaju...jel se secas onih iz verata sto smo ih videli na forumu bencha :) tj ovde :D

u ***. ja iso u medicinsku. :D mogao bih da zovem "malo" drugarica... da popravimo prosek.

polna struktura ovog foruma je ista kao i polna struktura ETF-a

Ma sta se bre vi sa ETFa zalite???

Evo burazer usklika neku svoju (a i vasu) koliginicu na predavanjima.

Sta da kazem ja na III godini ni jedno zensko, ni iz moje generacije ni od onih koje smo stigli!!!
Posle smo doduse na IV i V imali tri. Mada jedna od njih ima sina koji je bio samo nesto mladji od mene!

Kod mene je ceo taj prelaz bio postepen. Iz gimnazije gde nas je bilo 50-50 (matematicki smer), na etf gde je bilo 30% (da vidis cak nisu bile ni lose), pa onda upisem masinac: I godina 20% zena, II godina 10% i na kraju famozna III 0%.
Sreca sto je bilo postepeno pa se i prezive.

Poslednja izmena od urednika:
sori, nisam mislio nista lose...samo kao fora :) .
elem, hteo sam da kazem da imate i koleginicu iz spota jednog poznatog nam estradnog umetnika... pa bi trebalo da ona cupa prosek..
ono, jedna ali vredna? ;)

Over and out!!!

Bilo bi lepo. :wave:

Ja znam par devojaka, da ne kažem imam par drugarica baš sa ETF-a koje izgledaju od "fino izgleda" do "***** ti sunce kako izgleda" pa opet to nije razlog vezivati se za jednu osobu ili jedne noge ili šta već. Spoljni/fizički izgled je relativna i itekako promenljiva stvar, dosta zavisi od toga šta je neko taj dan obukao, da li juče bio kod frizera ili je jutros jeo (jela) prebranac. Jel neko uopšte prišao toj devojci i razmenio 3 reči uopšte ili treba uskoro treba uskoro u DV sobi ovog foruma da očekujem pitanje "koji digitalac sa 30x optičkim zumom" (jer, jeli, sa fotografija sa mobilnih telefona se malo šta vidi)?

Pa niko normalan ne trazi ribu na faxu, al' je OK da ih ima cisto atmosfere radi. :)

Ja sam isao u V beogradsku tamo je bio odnos 60-40 u korist devojaka,doduse kod mene je bio pre 80-20 u korist devojak.Sad ba MATF je otprilike 50-50.Nego da se vratim temi koliko je devojaka na Bench-u?
Ne znam ali sigurno vise nego sto mi pretpostavljamo,mozda da organizujemo pool pa vidimo ili neku ludu zurku gde je pice freee za pripadnice lepseg pola?

Jel gledao neko eurotrip? Ono kad odu na onu nudističku plažu negde u evropi...

Poslednja izmena:
Bane® je napisao(la):
Jel gledao neko eurotrip? Ono kad odu na onu nudističku plažu negde u evropi...
Njihovim rečima to nije plaža nego festival kobaja :)

Kod mene u Zemunu gde sam bio prve dve godine srednje škole nije bilo ama baš ništa, ali nam je medicinska bila u istoj zgradi. Najveći modni detalji tada ( pogotovo u prvoj godini ) su bili ogromni plakati koje smo kačili po prozorima, a na kojima su se lepotice "preko puta" molile da ostave broj telefona. Neki su čak i odlazili na njihovu nastavu kao "novi učenici". :eyebrows:

kod mene je bilo 30 devojaka i nas petorica :D Niko me ne razume, zasto necu da idem u vojsku :( . Odoh ja u civilno, u bolnicu, mislim da ce onaj iz odseka da me razume :)

cccc... Kod mene u Tesli 4 "devojke" i to bas ko sto onaj rece niti su devojke niti inzenjeri...

Rade Koncar, 0 Devojaka U Razredu, 3 U Generaciji!!!!

Vrh Dno